VALENA LIFE/ALLURE NETATMO (PR)

Új intelligens eszközökkel bővül a Legrand Valena Life/Allure termékcsalád palettája, melyek kiemelt partnereinken keresztül már országosan is elérhetőek. A Valena Life/Allure Netatmo termékcsalád intelligens kapcsolókat, redőnyvezérlőket és csatlakozó aljzatokat tartalmaz, melyek elérhetőek okostelefon applikáción keresztül, automatizálhatók könnyen beállítható ütemtervekkel, illetve kompatibilisek a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel (Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri).

A rádiós technológia a szerelvénybe süllyesztve található, mely lényegesen leegyszerűsíti a rendszer telepítését mindenki számára. A könnyű szerelhetőségnek és modularitásnak köszönhetően, ideális megoldás újépítésű házak, de meglévő lakásokhoz is egyaránt. Választhatunk egy szoba vagy teljes otthonunk felokosítása között, mivel igényeink szerint válogathatók össze az intelligens rendszer elemei.

A telepítési folyamat a kezdő csomag (mely nélkülözhetetlen eleme az intelligens rendszernek) beépítésével kezdődik. A központi egység és minden további eszköz beszerelhető meglévő süllyesztődobozokba, mivel a rádiós rendszer süllyesztve található a szerelvényekben. Nem igényel falvésést, vagy egyéb bonyolult munkálatokat. Ezen túl egyéni igényekre szabva adható hozzá bármilyen kombinációban minden további eszköz.

„Kikapcsoltam a konyhában a lámpákat? Kihúztam a vasalót elindulás előtt” Ezekhez hasonló kérdések többször okozhattak kellemetlen perceket. A konfigurálható Valena Life/Allure Netatmo rendszerrel egyszerűen érintse meg az alkalmazásban vagy a főkapcsolón „Távozás” forgatókönyv gombot és vezérelje egyidejűleg a termékcsaládba tartozó összes intelligens eszközt. A rendszer lehúzza a redőnyöket, kikapcsolja az intelligens csatlakozó aljzatokat, lekapcsolja a lámpákat, mindezeket egy utasítás segítségével. Az rendszernek köszönhetően az okostelefonja távirányítóvá válik és akár otthonától távol is vezérelheti az eszközöket. Töltse le a „Home + Control” alkalmazást és használja ki az intelligens eszközök adta lehetőségek teljes skáláját.

 

 

Kövess minket!
, , , ,