5 új terméket mutat be a Loxone 5 hét alatt

A Loxone októberben és novemberben több újdonságot is bemutat az energiamenedzsment jegyében. Az első ilyen termékről már mi is írtunk; ez az új tápegység volt. E mellé érkezett ég egy új kapcsoló és vezérlő modul.

Touch Pure with CO2 Sensor

Új funkciót kapott a Touch Pure, mégpedig CO2 szenzort. Ezentúl már nem csak hőmérsékletre és páratartalomra tudunk automatizálni, hanem levegő minőségére is. Ha a szobában túl nagy lenne a széndioxid koncentráció, akkor Loxone rendszerünk képes automatán szellőztetni – persze amennyiben rendelkezünk integrált légtechnikával. Természetesen a magas értékről figyelmeztetést is küld a rendszer, mely érkezhet az appban, vagy akár audio rendszeren keresztül is.

Az új kapcsoló így egy eszközben ötvözi a világítás vezérlés, éjjeli irányfény, termosztát és légminőség szenzor funkciókat. E miatt kevesebb eszköz beszerelésére van szükség.

 

Belimo Tree & Air

Inkább ipari környezetben elterjedt fűtő-, szellőző- és klímaberendezések vezérlésére szakosodott Belimo termékek integrálására is lehetőségünk van ezentúl. Ehhez érkezett most egy Tree buszos és egy Air vezeték nélküli mikromodul. Ezek egyenként akár 16 Belimo eszköz vezérlését is képesek ellátni.

 

 

Loxone App 13.1

Nagy frissítési csomag érkezett a mobil alkalmazáshoz is, mely főként az energiamenedzsment funkciókat érinti. Az új verzióban bemutatkozik az Energy Manager, az Energy Flow Monitor és a Wallbox. Ehhez új funkció blokkok is érkeztek. Ezek segítségével könnyen monitorozhatjuk, optimalizálhatjuk energia felhasználásunkat. A mostani energiapiaci helyzetben ezek a fejlesztések rengeteget jelenthetnek, legyen szó átlagos, napelemes, vagy akár energiatárolóval szerelt ingatlanról.

Ezeken túl az új változatban a design is frissítésre került, hogy még letisztultabb és könnyebben érthető legyen a felhasználók számára, minden platformon. Az új app elérhető Mac-re, PC-re, tabletre, Androidra, iPhone-ra, androidos és apple okosórákra is.

 

Kövess minket!
, , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →