Theben termosztát az intelligens hőmérséklet szabályzáshoz (PR)

Cégünk, az Elektro-Kamleithner Kft. 2000-ben alakult és rövid időn belül meghatározó piaci szereplővé vált az épületautomatizálás terén. Kiváló minőségű villamos szerelvények gyártói képviseletével és KNX épületautomatizálási rendszerek kiépítésével foglalkozunk. Épület automatikai rendszereink, okosotthonaink a családi házaktól a több tízezer négyzetméteres komplex épületekig (társasházak, lakóparkok, irodaházak, oktatási-, közintézmények, hotelek, ipari csarnokok, bevásárlóközpontok, repterek, stb.), minden épülettípushoz megfelelő megoldást jelentenek.

A 100 éves múltra visszatekintő gyártóink (Berker, Theben) nemcsak a tartósságot és a minőséget helyezik előtérbe a tervezés és a németországi gyártás során, de nagy hangsúlyt fektetnek termékeik anyaghasználatára és formavilágára is.

Theben RAMSES 816 BLE 3

Időprogrammal ellátott digitális helyiségtermosztát, hőmérséklet szabályozáshoz. Segítségével energiahatékony helyiséghőmérséklet-szabályozás valósítható meg a házakban, lakásokban. Alkalmazható fűtési rendszerek be- és kikapcsolásához, szinti vagy helyiséghőmérséklet szabályozáshoz, elektromos fűtőberendezésekhez.

Fűtési és hűtési funkció is lehetséges. A 1-50 óra közötti várakozási idő állítható be a fűtés és a hűtés váltás között, a hűtési hőmérséklet tartománya 20-30 ° C közötti.

Távvezérelhető saját applikációval, melynek segítségével kényelmesen kezelhetőek a beállítások, okostelefonról vagy táblagépről, így kiemelkedő felhasználói kényelmet biztosít. Közvetlen Bluetooth Low Energy (BLE) kapcsolat van az alkalmazás és a RAMSES BLE között, így nincs szükség internetes kommunikációra.

Rendelkezik bemenettel egy kiegészítő hőmérséklet-érzékelő, padló-hőmérsékletérzékelő, mozgásérzékelő vagy telefonos kontaktus csatlakoztatásához.

  • 1 x 10 A relé, 1 x 5 A relé, 2 fokozatú szabályozással rendelkező fűtőberendezésekhez
  • Állítható hiszterézis  az 1. és a 2. fokozat között (a hőmérsékleti különbség az szoba TÉNYLEGES és a  BEÁLLÍTOTT értéke  között 0,5 ° C-tól 2,5 ° C-ig állítható, 0,5 °
  • Fűtés 20 ° C-tól lefelé az 1. relével
  • Intelligens vezérlő algoritmus (kitöltési tényezős szabályozással, vagy hiszterézises kétpont szabályozással)

Technikai adatok:

Működtető feszültség

230 V AC

Frekvencia

50 Hz

Csatlakozás típusa

2 csatornás helyiségvezérlő

Kapcsolási kapacitás

8 A 250 V AC, cos φ = 1, és 1 A  250 V AC, cos φ = 0.6

Hőmérsékleti tartomány beállítása

  2°C … 30°C

Program

heti

Memóriahelyek száma

42

Használható SELV-hez

nem

Teljesítménytartalék

4 óra

IP védettség

IP 20

Érintésvédelmi osztály

II (EN 60 730-1)

 

További hasonló termékeink:

Kövess minket!
, , , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →