Új IoT Workshop Meetup esemény

Érdekes témákkal indul újra az IoT Workshop Budapest Meetup sorozat. Bár a jelenlegi helyzet miatt online keretek közé szorul, reméljük hamarosan onsite is találkozhatunk.

A DIY SmartHome Meetup mellett immár az IoT Workshop Budapest rendezői is vagyunk, melyet online formában indítunk újra. Bár ez a rendezvény főleg ipari megoldásokat vesz górcső alá, de sok megoldás ismerős lehet okosotthon rendszerekből. Ilyen az MQTT vagy a NodeRED. Akit érdekel a PLC-k jelenlegi helyzete, annak is érdemes lehet ellátogatni az online rendezvényre, ami ingyenes, mindössze egy regisztrációhoz kötött:

#20 IoT Meetup

Thursday, Nov 26, 2020, 7:00 PM

Online event
,

77 IoT enthusiast Attending

Újra IoT Workshop Meetup! Bár a jelenlegi helyzetre való tekintettel online tartjuk, de végre újra jelentkezik az IoT Workshop, immáron új szervezőkkel. Első körben a felhő alapú megoldásokról lesz szó, amikről három vendégelőadónk tart prezentációt. Lesz szó Node-RED alapú PLC vezérlésről, beágyazott IoT platformról és Arduino kompatibilis ipari m…

Check out this Meetup →

 

 

Kövess minket!
, , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →