TapHome bemutató és oktatás

A TapHome hazai képviselete, az Architechnik Kft. minden hétfőn és pénteken szűk körös bemutatót és oktatást tart, melyre szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt akár online, akár személyesen.

Aki nem ismerné, a TapHome egy feltörekvő buszos alapokra épülő okos otthon rendszer, mely sokféle integrációkat támogat, így például Modbust, Dalit, vagy éppen KNX-et. A TapHome rendszere vezeték nélkül is bővíthető Zigbee eszközökkel. A TapHome nagy előnye, hogy a végletekig testre szabható komponensekkel rendelkezik, melyhez kedvező ár társul.

 

Alább a hivatalos közlemény olvasható:

Tisztelt Érdeklődő,

Örömmel fogadtuk korábbi jelentkezési szándékát TapHome okosotthon alapképzésünkre.

Foglaljon online időpontot az alábbi link segítségével:

https://architechnik-kft.reservio.com

Az oktatásra való jelentkezés díja 5.000 Ft, mely összeg az oktatáson történő megjelenés esetén visszajár, azaz így az oktatás INGYENES vagy a kedvezményes áru Startcsomagból megrendelés esetén levonásra kerül.* 

Ne maradjon le a még foglalható helyekről, válasszon időpontot már most!

Az oktatások közt talál időpontokat online és személyes részvételi képzésekre is. Kérem a jelentkezésnél figyeljen, hogy melyik képzésre jelentkezik!

A személyes részvétellel indított oktatásainkat maximum 5 fővel tudjuk megtartani. A még szabad helyek száma látható a foglalási naptárban. Az oktatások a bemutató irodánkban lesznek megtartva (Bemutató iroda címe Budapest, Mihálkovics u.18).

A meghírdetett oktatásaink ingyenesek, időtartama 2 óra.

Az Online képzéseket 2 fő részvételével egyesével tartjuk, mert ennél több résztvevő esetén sokszor nehézkes az együtt haladás. Az Online képzések időtartama 1,5 óra.

Az oktatások elvégzéséhez laptopra, tabletre, vagy okostelefonra van szükség. Ez alapfeltétele az oktatásnak. A jelentkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot az oktatás előtt pár nappal egyeztetés céljából.

Remélem sikerül megfelelő időpontot találnia, hogy Ön is mielőbb TapHome rendszert telepíthessen! 

Az oktatás elvégzését követően lehetőség van START csomag vásárlásra 75%-os kedvezménnyel, hogy tovább gyakorolja, elsajátítsa a rendszer lehetőségeit!

*Amennyiben az oktatáson nem jelenik meg, akkor a befizetett összeget egyszer van lehetőség tovább vinni egy másik időpontra. Amennyiben ott sem jelenik meg, akkor az oktatásra befizetett díj elévül!

Kövess minket!
, ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →