Felső kategóriás robotporszívók összehasonlítása a The Hook Up jóvoltából

Ha valaki most szeretne egy mindent – is – tudó robotporszívót, akkor érdemes megnéznie a The Hook Up videóját, melyben 2022 eddigi legjobb robot takarítóját keresi.

A csináld magad vonalon is otthon mozgó The Hook Up csatornán eddig is jelentek meg figyelemre méltó összehasonlító tesztek. Ezek közül mi is megosztottunk párat, vegyük csak vízbetörés-, vagy a nyitás– érzékelős videókat. Ezeknél a piacon kapható népszerűbb termékek szinte mindegyike alaposan górcső alá lett véve.

Rob most is vette a fáradságot és jó sok robotporszívót megvizsgált, hogy kiválassza a szerinte kapható legjobb hármat. Ezeket aztán alaposabban górcső alá vett mindenféle szempontok alapján: nem csak takarítási hatékonyság, hanem a karbantarthatóság és biztonság is fontos eleme a tesztnek. Nem véletlen, hiszen ezen készülékek mindegyike rendelkezik beépített kamerával, mely sokakban kelthet aggodalmat.

De lássuk melyek a The Hook Up által legjobbnak ítélt automata takarító szerkezetek, és miért:

 

A Roborock S7 MaxV Ultra kisebb testvére az S7 nálunk is járt teszten és mi is nagyon meg voltunk vele elégedve. A vibrációs mop kellően hatékony, mivel a robot teljes súlyával nyomja a padlóra. Viszont szőnyeg fölé érve képest azt felemelni. Ez nagyon sokoldalúvá teszi az olyan háztartásokban, ahol vegyes burkolat van. A növelt tudással rendelkező S7 MaxV valóban az egyik legjobb megoldás lehet, főleg kisállatos vagy gyerekes családok esetében.

A The Hook Up videójában külön kiemelném a lokális vezérléssel és a felhőre támaszkodó működéssel kapcsolatos teszteket. Nekünk tetszett.

Kövess minket!
, , , , , , , , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →