Új szünetmentes tápegység érkezik a Loxone rendszerhez

Október végén jelentette be a Loxone, hogy több új termék is érkezik, melyeknek az energiahatékonyság és stabilitás lesz a fő fókuszuk. Ennek az érának az első bejelentésében egy új szünetmentes tápegység került bemutatásra, melyet év végétől szállítanak.

A DIN kalapsínre szerelhető 18 egység széles szörnyeteg nem csak a pillanatnyi áramkimaradások és ingadozások átvészelésére alkalmas, hanem akár 8 órán keresztül is képes üzemeltetni Loxone eszközeinket. Ráadásul nem csak a szenzorokról, kapcsolókról van szó, hanem akár a világításról és audio szerverről is. Ehhez 36V akkupakkot kell csak az erre kialakított porthoz csatlakoztatni.

Az újdonság 7 db 24V CD kimenettel rendelkezik, melyek egyenként 10A, de összesen maximum 40A áramerősségig terhelhetőek. Ha ez nem lenne elég, rövid ideig (10 másodperc) elbírja akár a 60A-t is. A biztonság érdekében minden kimenet külön biztosítékokkal rendelkezik, melyből tartalékot is kapunk (bónuszként beépített biztosíték csipeszt is mellékelnek a termékhez).

Ezen felül a kimeneteken mérni tudjuk a teljesítményt, illetve láthatjuk a rendszer és az akkuk állapotát akár mobil appban is.

Az újdonság várhatóan december elejétől lesz kapható bruttó 342 000 Ft-os áron a hazai viszonteladónál.

Kövess minket!
, , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →