Shelly újdonságok

Karácsonyhoz közeledve érdemes figyelemmel kísérni kedvenc IoT gyártóinkat is, mivel az ünnep alatt nem csak a fiatalabb korosztálynak érkeznek termékek a fa alá. Így van ez a Shelly-nél is, ahol hamarosan újabb termékek érkeznek.

Shelly Smoke

Ahogy a Shelly eszközöknél lenni szokott, ez a füstérzékelő is Wifit használ és nem kell neki gateway, ahogy kábel se, mivel elemről üzemel megdöbbentő módon akár 2 évig is. Az alapfunkción túl képes még a szoba hőmérsékletének követésére, amit használhatunk akár fűtésszabályozáshoz is. Természetesen a fő funkcióhoz tartozik egy vészjelző is, ami hang és fény jelzéssel tudatja ha baj van. Ha ez nem lenne elég, a mobilunkra erről push üzenetet is küld.

Shelly Door/Window

Már előrendelhető 19.90 €-s áron a Shelly féle nyitásérzékelő. Ez a termék is Wifi-n keresztül kommunikál és elemről elvileg 2 évig képes üzemelni. Az alap funkciókhoz képest azonban időközben bővült a repertoár, mivel a kész termék képes a fényerősség mérésén túl a vibrációt és a dőlésszöget is jelezni. Ez különösen akkor jön jól, ha biztonsági berendezésként használjuk.

Shelly 3EM

November végére érkezhet egy új fogyasztásmérő – melyről sokat még nem tudni –, de kinézetre egy DIN sínre helyezhető eszközről van szó, ami eltér az eddigi kialakítástól (borítókép).

Kövess minket!
, , , , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →

1 thought on “Shelly újdonságok

Comments are closed.