Blitzwolf BW-SS1 smart switch

Nemrég mutattunk be jópár újdonságot a Sonoff-tól, most érkezzék egy kihívó a BliTZWOlF jóvoltából.

Egy ideje már elérhető – csak kicsit lassan ért el hozzánk – a Blitzwolf “okos kapcsolója”, ami egyértelműen egy Sonoff Basic kihívó szeretne lenni. Tudásban és minőségben hozza is a szintet, ráadásul eléggé hasonló kialakítással és mérettel rendelkezik, így valóban helyettesítheti a riválist.

Szerencsére a Blitzwolf ad a kinézetre, így nem egy sokadik másolatot kapunk, hanem a szokásos zöld dobozban egy egyedinek mondható wifis relé érkezik. Az összeszerelésre nincs panasz, sőt kifejezetten minőségi hatást kelt. A feliratok egyértelműek és jól láthatóak.

A dobozban a relé mellé kapunk még egy színes használati útmutatót, azonban erre nagy valószínűséggel nem lesz szükség, hiszen egy már ismerős appra lesz szükségünk (ami nem is baj, mert a leírás nagyon apró betűkkel szedett). Igen ez is Tuya alapú, ahogy az elmúlt időben az összes Blitzwolf okoseszköz. A Tuya platform használatának hála az eszköz integrálható az ismert okosotthon szoftverekbe, így Home Assistant alá is.

 

Elméletben a relé 3300W terhelhetőségű, azonban én nem ajánlom nagy fogyasztókkal használni huzamosabb ideig, viszont lámpákat kapcsolgatni ideális választás lehet.

Jelenleg a Banggoodon $4.99-ért kapható a 11.11 akcióban.

 

Kövess minket!
, , , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →