Hatalmas frissítés érkezett a SONOFF NSPanel-hez, megéri frissíteni!

Az NSPanel megjelenésekor nagy port kavart, mivel bár nagy érdeklődés volt iránta, sajnos több sebből vérzett. Egyik legnagyobb problémáján – a hőmérséklet szenzoron – azóta is folyamatosan reszelget a gyártó. Most talán megvan a megoldás?

Korábban is jött ki frissítés az NSPanel-hez, mellyel így már kalibrálható lett az említett szenzor, illetve több kisebb-nagyobb javítást is eszközölt. Azonban a most érkező frissítés tovább emel a használhatóságon. Ráadásul ezúttal nem is kevesebb, mint három fő újdonságot kapunk, ami a hamarosan érkező NSPanel Pro árnyékában kiváltképp dícséretes:

  1. Works with Home Assistant: igen, hivatalos Home Assistant támogatást kapott, mellyel a lámpákat és reléket lehet vezérelni.
  2. SmartThings támogatás: a SmartTings eszközök támogatását már a Kickstarter kampány alatt ígérték, de akkor nem értük el a megvalósításhoz szükséges célt. Ám ez nem akadályozta meg a gyártót (ami dícséretes!), hogy elhozza nekünk. Azzal, hogy SmartThings képes RGB fényeket és okos reléket támogat, egy univerzálisan használható eszköz lett, mely így akár nagyobb rendszer elemeként is megállja a helyét.
  3. Választható hőmérséklet és páratartalom adatforrás: Ezzel a frissítéssel akár külső hőmérséklet adatforrást is használhatunk a termosztát funkcióhoz, ami hatalmas előrelépés. Ehhez használhatjuk a TH sorozat vagy akár a Zigbee hőmérőnk adatait, melyeket függetlenül helyezhetünk el, így garantáltan pontos mérést kaphatunk. Így már tényleg használható az NSPanel termosztátnak is.

Persze kapunk további frissítéseket és hibajavításokat is, mint például a hőmérséklet kalibrációs felület.

A jelenleg támogatott eszközök listáját ide kattintva érhetitek el »

A SONOFF NSPanel most pont akciós áron vásárolható meg raktárról a hazai viszonteladónál »

 

 

Kövess minket!
, , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →