Hamarosan érkezik a SONOFF NSPanel Pro

Friss hír, hogy hamarosan megkapjuk az NSPanel új változatát, mely rengeteget fejlődött az elődjéhez képest.

Az új NSPanel Pro-ról még nem tudni sokat, de a bejelentésből kiderül, hogy 3,95″ TFT LCD kijelzőt, Quad-Core CPU-t, beépített mikrofont, hangszórót és fényérzékelőt kapott. Ezen felül rengeteget fejlődött funkcionalitásban is, hiszen most már limit nélkül használhatunk widgeteket, vezérelhetjük eszközeinket és eszköz csoportjainkat, használhatjuk termosztátnak, követhetjük fogyasztásunkat.

Ezeken felül az NSPanel Pro beépített Zigbee 3.0 átjárót is tartalmaz, melynek segítségével lokálisan kezelhetjük eszközeinket. Ráadásul 3 különböző biztonsági móddal védhetjük otthonunkat a segítségével. Érdekesség, hogy az NSPanel Pro-hoz elérhető lesz egy asztali ház is, melynek segítségével bárhová helyezhető lesz.

Ha ez nem lenne elég, a SONOFF NSPanel Pro – többek között – támogatja a Home Assistant, Philips Hue, Yeelight, ESP32-CAM megoldásokat.

De itt nem ér véget a funkciók köre, ugyanis ébresztőóra, audio lejátszás, egyedi háttérkép, kaputelefon és megannyi további funkciót ígér későbbre a gyártó.

 

Jelentkezünk, amint további infókat tudtunk meg az NSPanel Pro-ról.

Kövess minket!
, , , , , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →