30 éves a KNX, nyereményjátékokkal ünneplik

Idén ünnepli 30. születésnapját a KNX, ami nem kis teljesítmény, hiszen 30 év az épületautomatizálásban nagyon hosszú idő, főleg a mai felgyorsuló világban.

Bár okosotthonban is egyre többször merül fel a KNX, leginkább ipari épületautomatizálásban futhatunk bele legtöbbször. Nem véletlen, hiszen a KNX gyártók nagy része csak az utóbbi években kezdett el komolyabban foglalkozni a háztartásokba szánt megoldásokkal, megtartva az ipari minőséget és az időállóságot.

De mit is jelent a 30 év? Hát azt, hogy van olyan KNX telepítő, aki még meg se született, mikor az első KNX eszköz beszerelésre került (Még az is lehet, hogy létezik valahol olyan eszköz, ami a mai napig teszi a dolgát, ha tudtok ilyenről, akkor ne habozzatok megírni nekünk!). Azt hogy majdnem 500 gyártó készít egymással teljesen kompatibilis termékeket, ami megközelítőleg 8000 típust jelent. Összesen 500 oktatóközpontjuk van összesen 190 országban. Összesen 90 000 partnerük van, akik között éppúgy vannak kis és nagy cégek, mint telepítők.

Ezek impozáns számok, joggal lehetnek büszkék ezekre a KNX háza táján. Épp ezért érdemes velük tartani és ünnepelni, mert most több játékkal és nyereménnyel készülnek, amik keretében akár kedvezményesen juthatunk például ETS licenchez.

További információ: https://knxis30.knx.org

Kövess minket!
, , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →