Új Zigbee pogácsarelé a Sonoff-tól

Tegnap jelentette be a kínai okos eszköz gyártó a legújabb termékét. Ezúttal egy Zigbee 3.0 kommunikációval érkező nullvezeték nélkül is használható pogácsarelét kapunk, a ZBMINI-L személyében.

A gyártó ígérete szerint a relé kiegészítő elektronika nélkül is villogás mentesen tud működni LED izzó (akár 3W-os) használata mellet. A termék helyezhető fali kapcsoló mögötti szerelvény dobozba, vagy a kiegészítő rögzítővel DIN kalapsínre. A termék 230V-on maximum 300W LED fényforrás és maximum 1380W egyéb fogyasztót képes kapcsolni.

Érdekesség, hogy a ZBMINI-L két kapcsoló bemenettel rendelkezik, melyek változatosan használhatóak, akár alternatív kapcsolással is. Ráadásul a termék támogatja a billenő- és nyomó kapcsolókat.

A Zigbee 3.0 miatt a relé használható a Sonoff saját központja és szolgáltatásai mellett direkben Amazon Echo hub-bal, vagy SmartThings központtal.

 

 

Kövess minket!
, ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →