Okosotthon Meetup – 2021. április

Mostantól rendszeresen érkezünk a meetupokkal – egyelőre online, de ha lesz rá lehetőség, akkor hibrid eseményeket is szeretnénk rendezni, ahol online és on-site is részt lehet majd venni.

A 2021. áprils 30-án, pénteken 20 órakor kezdődő esemény témája az “okosotthonra kész lakás” lesz, ahol egy előadás, majd egy kerekasztal beszélgetés során kaphatunk azonnal hasznosítható tanácsokat, majd lehet kérdezni illetve beszállni a témához kapcsolódó beszélgetésbe.
Ezzel párhuzamosan rendelkezésetekre áll majd a “nagyterem” is, ahol 4-8 fős asztaloknál beszélgethettek, illetve a négyszemközti ismerkedésre is lehetőség van.

A napot egy podcast adás felvételével zárjuk, ahol kérdezhettek, sőt be is szálhattok a beszélgetésbe.

Az eseményre a belépőjegyet az alábbi linken tudjátok megvenni egy hamburger áráért.

Kövess minket!

About okosotthon.guru

„A hálószoba lámpa kapcsolójához miért nincs távirányító?” Ez volt az a kérdés, ami elindított 2013-ban az okosotthonok világa felé, ekkor fogalmazódott meg bennem az elhatározás, hogy az otthonomat még kényelmesebbé, biztonságosabbá és nem utolsósorban energiatakarékosabbá teszem. Évekig nézelődtem a piacon fellelhető megoldások között, de még alaposabb utánajárás után sem tudtam eligazodni a rengeteg lehetőség és megoldás között, nem volt a piacon olyan megoldás vagy személy, aki átlátta volna a gyorsan változó okosotthon piacot és személyre szabottan tudott volna segíteni az otthonom kialakításában. Az elmúlt évek a lehetőségek feltérképezésével, kipróbálásával, valamint az önképzéssel teltek. Megismertem a „csináld magad” megoldásokat, a kész eszközöket majd a komplett épületautomatizálási rendszereket is. Kipróbáltam, szétszedtem, hogy megértsem, hogyan is működik, elkövettem az összes lehetséges hibát, amit ezen téren el lehet követni. Mindig arra törekedtem, hogy átfogóan megértsem és megismerjem a különböző megoldásokat és azok előnyeinek és hátrányainak ismeretében tudjak egyik vagy másik megoldás mellett dönteni. Az idő során azt vettem észre, hogy mások is hasonló helyzetbe kerültek, mint annak idején én. Szembesültek az őket elárasztó lehetőségekkel és nem tudnak választani az okosotthon megoldások között, mert úgy érzik, nincsenek a megfelelő információ birtokában. Feladatomnak éreztem, hogy segítsek nekik, így megalapítottam a Smartopert Kft-t és életre keltettem az Okosotthon Guru márkát, ahol márkafüggetlenül segítek eligazodni azoknak, akik okosotthont szeretnének, hogy valóban rájuk szabott okosotthonuk legyen. Telepítők és villanyszerelők is megkerestek, hogy melyik megoldást javaslom nekik, mert ők sem igazodtak ki a lehetőségek között, így született meg a Smopet, mely naprakész tudást biztosít a szakembereknek a piacon lévő megoldásokhoz, mert így lehetnek kiemelkedőek a területükön és szolgálhatják az ügyfeleik érdekeit.
View all posts by okosotthon.guru →