Frissült a Sonoff TX család, megérkezett a TX Ultimate

A Sonoff az elmúlt időszakban sokat fejlesztett eszközei megjelenésén, melyre ismét jó példa a népszerű TX széria új tagja a TX Ultimate, ami nem csak külsőségekben hoz újdonságot.

A TX Ultimate az elődhöz képest letisztultabb formavilággal érkezik, mely leginkább a klasszikus kapcsolókat idézi. Pedig már ezen a ponton kapunk újdonságot; mégpedig a cserélhető előlapot, mely jelenleg 3 féle változatban érhető el: alap fehér, Cartoon a gyerekszobákhoz és Star a sötétebb design kedvelőinek. Újdonság továbbá, hogy most már az egész előlap érintés érzékeny, melynek köszönhetően itt akár gesztusokkal és több ujjas érintéssel is tudunk különféle parancsokat kiadni. Ezekről amúgy hang és rezgés visszajelzést is kapunk, ami szintén újdonság az elődhöz képest. Érdekesség, hogy a hangjelzést akár kapucsengőhöz is használhatjuk.

De ennyiben nem állt meg a Sonoff: A TX Ultimate előlapja ugyanis körben elhelyezett RGB háttérvilágítást is kapott, melyet visszajelzéshez, ambient módhoz, vagy akár akár éjjeli irányfénynek is használhatunk.

A TX Ultimate ugyancsak megkapta a nemrég bevezetett eWeLink-Remote funkciót is. Egyébként jelenleg EU változatban érhető el 1, 2 vagy 3 gangos kiszerelésben »

 

Kövess minket!
, , , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →