Bemutatkozik a Loxone Ambient mód

A Loxone alkalmazás szinten eddig is erős volt: egy letisztult jól használható, szinte minden platformon elérhető megoldással rendelkeznek. Az újabb frissítés azonban felteszi az i-re a pontot.

Ha valaki nem okostelefonról vagy éppen az órájáról akarja az otthonát vezérelni – hanem egy erre dedikáltan szánt eszközről –, akkor sok esetben vagy egy androidos tabletet vagy egy iPad-et üzemelnek be erre a telepítők valami központi helyen. Ez eddig rendben is van, a Loxone app tette is a dolgát ezen eszközökön szépen. Azonban mégsem volt tényleges dashboard érzete a dolognak. No az új frissítéssel érkező Ambient mód ezen változtat.

Az Ambient módban egy letisztult központi felületet kapunk a leghasznosabb információkkal: ilyen az aktuális idő, hőmérséklet és a kiemelt helyiségek funkciói. De ugyancsak itt érhetjük el az energia menedzsmentet és az aktuális zenei lejátszólistákat. Ráadásul az Ambient módban ha sokáig nem használjuk az eszközt, akkor aktiválódik a képernyőkímélő, mely csak az órát, dátumot és az aktuális hőmérsékletet mutatja.

Az Loxone alkalmazása elérhető iOS, Android, MacOS, Windows és FireOS rendszerekkel rendelkező eszközökre.

 

Kövess minket!
, , , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →