Árváltozás a Shelly-nél

Bár az IoT szektor nagyot ment az utóbbi években, sajnos a COVID erre a szektorra is rányomta bélyegét, ezért egyes szállítmányok sokat csúsznak, illetve drágulás is tapasztalható. Hasonlóba futott bele most a Shelly mögött álló Allterco is.

Az alábbi közleményt kaptuk a hazai forgalmazótól:

A globális szinten jelentkező chiphiány sajnos az okosotthon termékek gyártói számára is érezteti hatását. Ennek következtében a SHELLY termékek gyártója három termékre árváltozást jelentett be. Ennek megfelelően kis mértékben emelkedett a Shelly Dimmer 2, a Shelly hőmérséklet adapter és a Shelly Bypass nagykereskedelmi, és egyben az ajánlott kiskereskedelmi ára is.

Nem megerősített források alapján hasonló problémákkal a találkozhatnak a Z-Wave termékeket gyártó cégek is, mivel ott is hiány jelentkezhet.

Előfordulhat még árnövekedés a hamarosan életbe lépő új vám szabályozás okán is, ami biztosan érinteni fogja a szürkezónás termékeket.

 

Image by PublicDomainPictures from Pixabay

Kövess minket!
, , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →