CES 2022: Eufy Video Doorbell Dual

Az Eufy videós kaputelefonok eddig is nagy sikereket arattak a felhasználók körében és a különböző teszteken. A gyártó ezért az idei CES-re elhozta a következő generációs megoldását.

A Video Doorbell Dual a nevéhez mérten két kamerával rendelkezik. Egyik az ajtó előtti részt, másik a lábmagasságban elhelyezett dolgokat figyeli. Az Eufy megoldása szerint ez utóbbi kamera alkalmas lesz a küszöbre tett csomagok (szerencsére nálunk ez a módi nem divat) megfigyelésére.

A kaputelefon rendelkezik mesterséges intelligenciával is, melynek segítségével képes felismerni az embereket, így elkülöníteni a család tagjait, barátait az idegenektől. Ezen felül a kamera képes a csomagokat is detektálni, mindezekről értesítést küldeni. A hagyományos mozgásérzékelős megoldásokkal szemben ez a termék radartechnológiát is alkalmaz, mely így a PIR mellett pontosabban képes felismerni az embereket, így csökkentve a téves riasztások számát.

A Dual nagy előnye, hogy újratölthető akkuval működik, így WiFi hatótávon belül bárhová helyezhető. Természetesen az elődhöz hasonlóan itt is megkapjuk az Amazon és a Google okos asszisztenseinek támogatását.

Kövess minket!
, , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →