CES 2022: Roborock Dyad 2 az 1-ben rúdporszívó

Utóbbi időben nagy népszerűségnek örvendenek ismét a rúdporszívók, melyek jelentős fejlődésen mentek keresztül az elmúlt pár év alatt. A Roborock most megpróbálja termékével feltenni az i-re a pontot.

A Roborock már bizonyított a robotporszívók és a rúdporszívók terén is, de új termékével ismét emeli a tétet. A Dyad már a nevében is a kettősségre utal, hiszen nem csak egy sima vezeték nélküli porszívó, hanem ezen felül egy felmosó is. A száraz nedves porszívó ráadásul nem merül ki ennyiben. Kialakításának köszönhetően a fal mellett is képes alapos takarításra. Ezen felül intelligens szennyeződés felismerésének hála automatikusan képes meghatározni a szükséges szívóerő és víz mennyiségét, de persze manuálisan szabályozhatjuk.

A 35 perces üzemidejével akár 280 m2 kitakarítására is alkalmas. Ráadásul a takarítás végeztével nem kell foglalkozzunk a kefék megtisztításával, ugyanis a készülék a dokkólón képes megtisztítani magát a szennyeződésektől.

A Roborock újdonsága mellé már használhatunk padlótisztító szert, melyet az Unileverrel közösen fejlesztett a gyártó.

Bővebben a termékről a gyártó oldalán »

Kövess minket!
, , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →