CES 2022: Bemutatták a legdurvább Roborock robotporszívót

A Roborock már a CES előtt elhintette, hogy hamarosan egy új robotporszívóval rukkol elő. Nem is kellett sokat várni az újdonságra, mely eléggé impozáns képességekkel érkezett.

A Roborock S7 MaxV tovább viszi az S7-ben megszeretett funkciókat, így rendelkezik emelhető szonikus moppal, LIDAR szenzorral, választható automata ürítős dokkolóval. Utóbbinál ráadásul egy nagyobb verzió is megjelent, mely képes megtisztítani a mop fejet, illetve újratölteni a vízadagolót.

Azonban nem ez a legnagyobb újítás, hiszen megérkezett az S6 MaxV-ben megismert ReactiveAI új verziója, a 2.0. Ehhez új kamerarendszert is kapunk, mely alkalmas az objektumok precíz 3D felismerésére akár sötétben is. Legyen szó szanaszét hagyott játékról, vagy egyéb kellemetlen akadályokról, a robot felismeri és kikerüli őket. A LIDAR szenzorral kiegészítve ez a rendszer a szokásos térképezésen felül 3D leképezést és nézetet is kínál. Ráadásul ez nem minden: akár videó hívást is intézhetünk a roboton keresztül. Nincs többé elakadás és kellemetlen meglepetés.

A Roborock porszívója szenzorainak köszönhetően képes menet közben szabályozni a szükséges szívóerőt, mely akár 5100 Pa is lehet. Ehhez jön a 30%-kal is gyorsabb töltés. Így akár 22%-kal pontosabb és 70%-kal gyorsabb takarítás érhető el.

Az S7 MaxV háromféle kiszerelésben lesz elérhető:

  • S7 MaxV alapgép
  • S7 MaxV Plus (önürítős dokkolóval csomagolt)
  • S7 MaxV Ultra (mop tisztító és újratöltő önürítős dokkoló)

Pontos megjelenésről és árról egyenlőre még nincs információ. Minden esetre ezekkel a funkciókkal a gyártó legkomolyabb gépe mutatkozott be, mely simán ringbe szállhat a legjobb robotporszívó címéért.

Bővebben a gyártó oldalán »

Kövess minket!
, , , , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →