Új Aqara termékek érkeznek az Európai piacra

Több korábban bejelentett termék érkezhet hamarosan régiónkba, kiegészülve pár vadonat új eszközzel.

Aqara Light Art Sky Light H1

Egy érdekes koncepció lakásunk feldobására a tetőablakot szimuláló mennyezeti világítás. A kék ég hatással és nappali fény reprodukálással keltett illúzió valóban mutatós. Bár egyenlőre sok információ nincs a termékről, várhatóan ez is HomeKit kompatibilis lesz, ahogy az összes többi Aqara termék.

Aqara A100 Smart Lock

 

Ez a zár lesz a gyártó első Apple HomeKey funkciót is támogató megoldása, mely segítségével az Apple iPhone vagy iWatch tulajdonosok okoseszközük segítségével tudják nyitni vagy zárni ingatlanukat. Ezen felül az okos zár használható PIN kóddal, ujjlenyomattal, Bluetooth-szal vagy normál kulccsal is. A termék robosztus antracit házat kapott és természetesen mindenféle vandál védelemmel el van látva.

Aqara Thermostat Panel S3

Bár az Aqara korábban is rendelkezett teljes érintőpaneles megoldással, azok nem jutottak el az Európai piacra. Ez az újdonság ezektől annyiban különbözik, hogy dedikáltan termosztát kiváltására készült, így rendelkezik az összes szükséges csatlakozási ponttal. A nagyfelbontású kijelzővel ellátott eszköz valószínűleg további funkciók kiváltására, vezérlésére is alkalmas lesz majd.

Pet Feeder C1

Ahogy a neve alapján kitalálható, ez a termék egy kisállat etető, illetve itató. Az eszköz azoknak lehet segítség, akik sokat vannak távol, mivel időzítve képes adagolni kedvencünk eleségét.

Towel Drying Rack H1

Ez a termék azoknak készült, akiknél nem opció a hagyományos törölköző szárító radiátor elhelyezése, lévén hogy ezen eszköz elektromos áram segítségével melegíti 45-65ºC közötti hőmérsékletre a törölközőket. Ennek beállítására az alkalmazás mellett az eszközön elhelyezett termosztát lehet segítségünkre.

Kövess minket!
, , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →