Érkezik hazánkba a Disney+

Tavaly vártuk, hogy megérkezzen hazánkba is a 2019-ben indult streaming csatorna, de sajnos még várnunk kellett. Viszont megjött a hír, hogy meddig kell már csak várni.

A Disney+ indulása felforgatta a streaming piacot, mivel a szinte egyeduralkodó Netflix így egy eléggé erős konkurenst kapott. Ennek oka, hogy a Disney rendelkezik a film és sorozatgyártásban nagy nevű stúdiók és jogok döntő többségével. Jelenleg a Disney leuralja a médiumok nagy részét, melynek köszönhetően exkluzív címekben is nagyon erős tud lenni. Vegyük csak a mostanság népszerű szuperhős szériákat (Marvel), vagy az újra felélesztett űroperát (Star Wars), mely sorozatok formájában teljesedik ki. Ugyanakkor nem maradhatnak ki az animációs tartalmak (Pixar) és a dokumentum filmek (National Geographic) sem.

Szerencsére már nem kell sokat várni, hogy mi is egyszerűen a nappalinkból élvezzük a legújabb Disney tartalmakat, hiszen az új streaming csatorna várhatóan idén nyáron érkezik hazánkba. Az hogy milyen konstrukciókban lesz elérhető, egyenlőre nem tudni, de szerintem a konkurencia árazása környékére várható.

Ha nem szeretnénk lemaradni az indulásról, iratkozzunk fel a disneyplus.com oldalon.

Kövess minket!
, ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →