Bamutatkozik a Xiaomi Mi Smart Kettle Pro

Vérfrissítést kapott az általam is kedvelt Xiaomi Mi Smart Kettle vízforraló, így már Pro.

Már készült teszt a Xiaomi okos vízforralójáról, melyet azóta is nagy megelégedéssel használunk. A minőségi anyagból készült prémium érzetű termék nálunk napi használatban van. Ezzel készül például a reggeli zabkása, de használtuk tea és a gyerek tápszerének elkészítéséhez is.

Most azonban megérkezett az új változat, mely követi az előd minden hasznos vonását. Ez jól tükröződik a változatlan design-ban és az anyaghasználatban. Kívülről egy eltérés azonban szembetűnő: a gombok átkerültek a fogantyúra és kiegészültek egy kijelzővel. Ezen tudjuk leolvasni az aktuális hőmérsékletet, ami – valljuk be – hasznos funkció. Minden mást megörökölt az elődtől, így a mobil vezérlést is. Ebben tudjuk beállítani a melegen tartó funkció hőfokát, illetve követni a forralás állapotát. Saját tapasztalat, hogy az egyszeri beállítás után már nem nagyon vesszük elő az appot, kivétel ha villogni akarunk vele az ismerősök előtt 😉 Amúgy gyerek mellé nagyon is hasznos funkció a melegen tartás, ami valóban jól működik köszönhetően a szigetelt külső borításnak is.

A régebbi változat használat közben

Nálunk nagyon kemény a víz, mégis a tisztítása viszonylag egyszerű, mivel egybe van öntve a belső rész, így rendszeres vízkőmentesítés esetén nincs vele sok feladat. Korábban többféle vízforraló volt a kezeim között, de legjobban az ilyen a változatok bírták. Ezek nagyjából a tízezer forint körüli termékek, ebben a mezőnyben indul a Xiaomi megoldása is, amihez hozzá jön az extra melegen tartó funkció. Így már elég jó vétel.

A terméket itt lehet megvásárolni »

Kövess minket!
, , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →