Bezárnak a Mi Store-ok és a Xiaomi.hu webáruház, hogy helyet adjon a megújult mStore-oknak

A xiaomi.hu webáruház és a hivatalos hazai Mi Store-ok mögött álló Wayteq Magyarország üzleti döntése alapján átalakítják jelenlegi stratégiájukat. Ennek okai között tudható az a korábbi Xiaomi által meghozott döntés, mely miatt csak Xiaomi, Redmi és Poco márkájú termékeket lehetett a hivatalos Mi Store-okban értékesíteni.

Ezzel a döntéssel a termékpaletta bővülni tud a fizikai boltokban is és nem két webáruházban kell értékesíteni a Xiaomi égisze alá tartozó almárkákat. A beszerzési csatornák is bővülnek, így várhatóan több termék lesz elérhető raktárról. A Wayteq továbbra is hivatalos Xiaomi forgalmazó marad, ezért a garanciális feltételek nem változnak.

Ennek okán a Mi Store-ok most bezártak és csak november 13.-án nyitnak újra a megújult márkanév alatt és raktárkészlettel. A mstore.hu oldal már most is elérhető, ahol jelenleg is több termékhez juthatunk hozzá akciós áron. A változás érintette a Xiaomi Magyarország youtube csatornáját, mely szintén a brand része lett.

 

Kövess minket!
, , , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →