Hírek

Megérkezett az új Shelly Cloud app és a TRV

Aki követi a Shelly termék bejelentéseit, az már számított egy ideje az okos radiátor termosztátra, ami végre előrendelhető lett. Ráadásul megújult a Shelly mobilos alkalmazása is.

A Shelly szokásainak megfelelően természetesen itt is egy Wifi-re épülő megoldást kapunk, ami újratölthető akkumulátorának hála akár 2 évig is képes működni – a gyártó ígérete szerint. A töltéshez nem szükséges eltávolítani az akkukat, mivel ez USB-C porton keresztül megvalósítható. A készülék 5 °C és 30 °C között állítható és természetesen időzíthető, illetve automatizálásba köthető. Külső hőmérséklet szenzort is köthetünk rá, amennyiben az támogatja a HTTP kapcsolatot. A többi Shelly termékhez hasonlóan itt is elérhető az MQTT, CoAP és REST API kommunikáció. Az eszközt részletekbe menően tudjuk beállítani a Shelly saját alkalmazásában, de természetesen a célhőmérsékletet fizikailag a TRV-n is változtathatjuk. A Shelly TRV felszerelhető a hazánkban leginkább elterjedt radiátor szelepek helyére a mellékelt adaptereknek köszönhetően.

Természetesen a fenti funkcióknak megvan az ára, ami a 6500 mAh beépített akkumulátor és a hatékony Silicon Labs MCU miatt érthető is.

Jelenleg 59.88 € bevezető áron lehet előrendelni Shelly hivatalos oldalán (postaköltség nélkül) »

 

Megújul a Shelly Cloud alkalmazás

Napokban került ki a Shelly új mobil alkalmazása, mely új megjelenést is kapott. Ezen felül immár elérhető a Bluetooth alapú párosítás, illetve ez a verzió már teljeskörűen támogatja az új Plus és Pro szériát.

 

 

Ha ennyi hír nem lenne elég, hamarosan meg tudjuk vásárolni a Shelly Plus szériába tartozó i4 modult is.

Kövess minket!
Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.

Legfrissebb cikkek

Mitől okos az okosotthon?

Az okosotthon divatos hívószó, bár itthon még kevésbé népszerű, mint tőlünk nyugatabbra vagy keletebbre. De…

3 hónap ezelőtt

Az otthonokosítás buktatói

Az okosotthon kialakításának egyik alaplépése, hogy felkészítjük a lakást az okoseszközök fogadására. Sokszor nem is…

3 hónap ezelőtt

Mit okosíthatunk?

Ha listát kellene írnunk arról, hogy milyen eszközöket tudunk otthon automatizálni, valószínűleg a világítás, a…

3 hónap ezelőtt

Utazó okosotthon

Okosotthonunk számos olyan kényelmi és biztonsági funkciót kínál, amit jó lenne “magunkkal vinni” üdüléskor, üzleti…

3 hónap ezelőtt

Gondoskodó otthon – Időskori gondoskodás

Szüleink, nagyszüleink biztonságát szeretnénk szavatolni, ám mégsem szeretnénk megfigyelés alatt tartani őket. A gondoskodó otthonban…

3 hónap ezelőtt