Megérkezett az új Shelly Cloud app és a TRV

Aki követi a Shelly termék bejelentéseit, az már számított egy ideje az okos radiátor termosztátra, ami végre előrendelhető lett. Ráadásul megújult a Shelly mobilos alkalmazása is.

A Shelly szokásainak megfelelően természetesen itt is egy Wifi-re épülő megoldást kapunk, ami újratölthető akkumulátorának hála akár 2 évig is képes működni – a gyártó ígérete szerint. A töltéshez nem szükséges eltávolítani az akkukat, mivel ez USB-C porton keresztül megvalósítható. A készülék 5 °C és 30 °C között állítható és természetesen időzíthető, illetve automatizálásba köthető. Külső hőmérséklet szenzort is köthetünk rá, amennyiben az támogatja a HTTP kapcsolatot. A többi Shelly termékhez hasonlóan itt is elérhető az MQTT, CoAP és REST API kommunikáció. Az eszközt részletekbe menően tudjuk beállítani a Shelly saját alkalmazásában, de természetesen a célhőmérsékletet fizikailag a TRV-n is változtathatjuk. A Shelly TRV felszerelhető a hazánkban leginkább elterjedt radiátor szelepek helyére a mellékelt adaptereknek köszönhetően.

Természetesen a fenti funkcióknak megvan az ára, ami a 6500 mAh beépített akkumulátor és a hatékony Silicon Labs MCU miatt érthető is.

Jelenleg 59.88 € bevezető áron lehet előrendelni a Shelly hivatalos oldalán (postaköltség nélkül) »

 

Megújul a Shelly Cloud alkalmazás

Napokban került ki a Shelly új mobil alkalmazása, mely új megjelenést is kapott. Ezen felül immár elérhető a Bluetooth alapú párosítás, illetve ez a verzió már teljeskörűen támogatja az új Plus és Pro szériát.

 

 

Ha ennyi hír nem lenne elég, hamarosan meg tudjuk vásárolni a Shelly Plus szériába tartozó i4 modult is.

Kövess minket!
, ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →