Kategóriák: Hírek

Loxone újdonságok

Nemrég adtunk hírt, hogy a Loxone média központja teljesen új felületet kapott, máris újabb frissítésekről kaptunk hírt, mivel a Loxone Config is kibővült jópár funkcióval.

A Loxone – okosan – egy kalap alá veszi a nagyobb frissítéseit, ezért a Loxone Config-ból és a mobil app-ból egyaránt megkaptuk a legújabb V11 változatot. Ez a nagyobb csomag tartalmazza a korábban már említett új média központ felületet, de azon túl is számtalan újdonsággal kecsegtet.

Kaptunk többek között sémarajz funkciót, ami segítségével vizualizálhatóak a funkcióblokkok működése; fejlesztettek a jogosultság kezelésen; apple watch tulajdonosok most már az órájukon is követhetik a lakásuk állapotát; illetve megújult a távoli elérés, ami még egyszerűbb lett. Ezeken felül külön említést érdemel az új automata fényerő szabályzás lehetősége, mely a külső fényviszonyokhoz igazítja a világításunkat. De ennél talán még izgalmasabb, hogy megkapta a rendszer az SIA DC-09 támogatást, amit a Loxone a G4S – a világ egyik vezető biztonsági szolgáltatója – segítségével implementált. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy ezentúl a Loxone rendszer képes lehet veszélyhelyzet esetén értesítést küldeni távfelügyeleti központnak.

Részletes leírásról, illetve további funkciókról a Verdom bejegyzésében lehet olvasni.

Angol nyelvű bemutató:

Kövess minket!
Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.

Legfrissebb cikkek

Mitől okos az okosotthon?

Az okosotthon divatos hívószó, bár itthon még kevésbé népszerű, mint tőlünk nyugatabbra vagy keletebbre. De…

3 hónap ezelőtt

Az otthonokosítás buktatói

Az okosotthon kialakításának egyik alaplépése, hogy felkészítjük a lakást az okoseszközök fogadására. Sokszor nem is…

3 hónap ezelőtt

Mit okosíthatunk?

Ha listát kellene írnunk arról, hogy milyen eszközöket tudunk otthon automatizálni, valószínűleg a világítás, a…

3 hónap ezelőtt

Utazó okosotthon

Okosotthonunk számos olyan kényelmi és biztonsági funkciót kínál, amit jó lenne “magunkkal vinni” üdüléskor, üzleti…

3 hónap ezelőtt

Gondoskodó otthon – Időskori gondoskodás

Szüleink, nagyszüleink biztonságát szeretnénk szavatolni, ám mégsem szeretnénk megfigyelés alatt tartani őket. A gondoskodó otthonban…

3 hónap ezelőtt