Loxone újdonságok

Nemrég adtunk hírt, hogy a Loxone média központja teljesen új felületet kapott, máris újabb frissítésekről kaptunk hírt, mivel a Loxone Config is kibővült jópár funkcióval.

A Loxone – okosan – egy kalap alá veszi a nagyobb frissítéseit, ezért a Loxone Config-ból és a mobil app-ból egyaránt megkaptuk a legújabb V11 változatot. Ez a nagyobb csomag tartalmazza a korábban már említett új média központ felületet, de azon túl is számtalan újdonsággal kecsegtet.

Kaptunk többek között sémarajz funkciót, ami segítségével vizualizálhatóak a funkcióblokkok működése; fejlesztettek a jogosultság kezelésen; apple watch tulajdonosok most már az órájukon is követhetik a lakásuk állapotát; illetve megújult a távoli elérés, ami még egyszerűbb lett. Ezeken felül külön említést érdemel az új automata fényerő szabályzás lehetősége, mely a külső fényviszonyokhoz igazítja a világításunkat. De ennél talán még izgalmasabb, hogy megkapta a rendszer az SIA DC-09 támogatást, amit a Loxone a G4S – a világ egyik vezető biztonsági szolgáltatója – segítségével implementált. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy ezentúl a Loxone rendszer képes lehet veszélyhelyzet esetén értesítést küldeni távfelügyeleti központnak.

Részletes leírásról, illetve további funkciókról a Verdom bejegyzésében lehet olvasni.

Angol nyelvű bemutató:

Kövess minket!
, , , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →