Kategóriák: Hírek

Megjelent az új Shelly RGBW2 led vezérlő

Az utóbbi időben belendültek az Alterco munkatársai, hiszen egyre több új terméket dobtak piacra, mint például a kifejezetten érdekes Plug S-t. A most megjelent termék kissé visszakanyarodva a Shelly 1 design vonalat követi, de funkciókban persze nagyon eltér.

Az új RGBW2 LED vezérlő egy többfunkciós eszköz, melyet használhatunk a piacon kapható szinte összes LED szalag típushoz (RGB, RGBW és csak egy színű), illetve LED spotokhoz. Bekötéstől függően már nem csak ki/be kapcsolhatjuk a rákötött világítást, hanem a színeket és a fényerőt is szabályozhatjuk okostelefonról. Ahogy korábban már megszoktuk, lehetőségünk van a manuális kapcsolásra is, hiszen rendelkezik ehhez bemenettel. Fontos eltérés, hogy ez az eszköz nem 230V-ról üzemel, hanem szükséges neki egy 12-24V-os LED vezérlő.

A többi Shelly termékhez hasonlóan itt is támogatottak a népszerű protokollok és platformok, többek között az MQTT, REST és OpenHAB, HomeAssistant, vagy éppen a Domoticz. Természetesen a hangvezérléses asszisztensek sem maradhattak ki a sorból, így támogatja többek között az Amazon Alexát és a Google Home-ot is.

A termék most akciós áron megrendelhető a Shelly oldalán.

Kövess minket!
Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.

Legfrissebb cikkek

Mitől okos az okosotthon?

Az okosotthon divatos hívószó, bár itthon még kevésbé népszerű, mint tőlünk nyugatabbra vagy keletebbre. De…

3 hónap ezelőtt

Az otthonokosítás buktatói

Az okosotthon kialakításának egyik alaplépése, hogy felkészítjük a lakást az okoseszközök fogadására. Sokszor nem is…

3 hónap ezelőtt

Mit okosíthatunk?

Ha listát kellene írnunk arról, hogy milyen eszközöket tudunk otthon automatizálni, valószínűleg a világítás, a…

3 hónap ezelőtt

Utazó okosotthon

Okosotthonunk számos olyan kényelmi és biztonsági funkciót kínál, amit jó lenne “magunkkal vinni” üdüléskor, üzleti…

3 hónap ezelőtt

Gondoskodó otthon – Időskori gondoskodás

Szüleink, nagyszüleink biztonságát szeretnénk szavatolni, ám mégsem szeretnénk megfigyelés alatt tartani őket. A gondoskodó otthonban…

3 hónap ezelőtt