Megjelent az új Shelly RGBW2 led vezérlő

Az utóbbi időben belendültek az Alterco munkatársai, hiszen egyre több új terméket dobtak piacra, mint például a kifejezetten érdekes Plug S-t. A most megjelent termék kissé visszakanyarodva a Shelly 1 design vonalat követi, de funkciókban persze nagyon eltér.

Az új RGBW2 LED vezérlő egy többfunkciós eszköz, melyet használhatunk a piacon kapható szinte összes LED szalag típushoz (RGB, RGBW és csak egy színű), illetve LED spotokhoz. Bekötéstől függően már nem csak ki/be kapcsolhatjuk a rákötött világítást, hanem a színeket és a fényerőt is szabályozhatjuk okostelefonról. Ahogy korábban már megszoktuk, lehetőségünk van a manuális kapcsolásra is, hiszen rendelkezik ehhez bemenettel. Fontos eltérés, hogy ez az eszköz nem 230V-ról üzemel, hanem szükséges neki egy 12-24V-os LED vezérlő.

A többi Shelly termékhez hasonlóan itt is támogatottak a népszerű protokollok és platformok, többek között az MQTT, REST és OpenHAB, HomeAssistant, vagy éppen a Domoticz. Természetesen a hangvezérléses asszisztensek sem maradhattak ki a sorból, így támogatja többek között az Amazon Alexát és a Google Home-ot is.

A termék most akciós áron megrendelhető a Shelly oldalán.

Kövess minket!
, , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →