Hírek

Itt az ingyenes Homey és az új Homey Bridge

Ahogy korábban pletykálták, megérkezett a Homey Pro új kistestvére a Homey Bridge. Az újdonsággal együtt új előfizetési csomagokat is kaptunk, így megkaptuk az ingyenes Homey változatot is.

Most már eszköz vásárlása nélkül is kipróbálhatjuk a Homey tudását, hiszen mától elérhető az 5 eszközig ingyen használható Homey szolgáltatás, mely tartalmazza a Homey automatizálási és energiagazdálkodási megoldásait, ráadásul korlátozások nélkül. Ha tehát Homey képes WiFi-s eszközeink vannak, központ nélkül is ki tudjuk használni ezen szolgáltatásokat. Ha 5 eszköz nem lenne elég, akkor előfizethetünk a Prémium csomagra havi $2.99-ért.

Amennyiben nem csak WiFi-s eszközeink vannak, $69-os áron megvásárolhatjuk a Homey Bridge-et, ami összesen 6 vezeték nélküli megoldást támogat. Így használhatunk Zigbee, Z-Wave Plus, BLE, Infra és 433 MHz eszközöket a WiFi mellett. A Bridge-et azoknak találták ki, akik költséghatékony megoldásokat keresnek, vagy most lépnek be az okos otthonok világába. A Bridge az egész világon elérhető felhős szolgáltatással érkezik, így nincs limitálva az automatizálások száma.

Azoknak, akiknek fontos a felhő mentes megoldás, továbbra is a professzionális felhasználásra szánt Homey Pro-t ajánlják.

Itt tudtok jelentkezni Beta programra, illetve megvásárolni az új Bridge-et »

A teljes bejelentés itt nézhető meg:

Kövess minket!
Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.

Legfrissebb cikkek

Mitől okos az okosotthon?

Az okosotthon divatos hívószó, bár itthon még kevésbé népszerű, mint tőlünk nyugatabbra vagy keletebbre. De…

3 hónap ezelőtt

Az otthonokosítás buktatói

Az okosotthon kialakításának egyik alaplépése, hogy felkészítjük a lakást az okoseszközök fogadására. Sokszor nem is…

3 hónap ezelőtt

Mit okosíthatunk?

Ha listát kellene írnunk arról, hogy milyen eszközöket tudunk otthon automatizálni, valószínűleg a világítás, a…

3 hónap ezelőtt

Utazó okosotthon

Okosotthonunk számos olyan kényelmi és biztonsági funkciót kínál, amit jó lenne “magunkkal vinni” üdüléskor, üzleti…

3 hónap ezelőtt

Gondoskodó otthon – Időskori gondoskodás

Szüleink, nagyszüleink biztonságát szeretnénk szavatolni, ám mégsem szeretnénk megfigyelés alatt tartani őket. A gondoskodó otthonban…

3 hónap ezelőtt