Itt az ingyenes Homey és az új Homey Bridge

Ahogy korábban pletykálták, megérkezett a Homey Pro új kistestvére a Homey Bridge. Az újdonsággal együtt új előfizetési csomagokat is kaptunk, így megkaptuk az ingyenes Homey változatot is.

Most már eszköz vásárlása nélkül is kipróbálhatjuk a Homey tudását, hiszen mától elérhető az 5 eszközig ingyen használható Homey szolgáltatás, mely tartalmazza a Homey automatizálási és energiagazdálkodási megoldásait, ráadásul korlátozások nélkül. Ha tehát Homey képes WiFi-s eszközeink vannak, központ nélkül is ki tudjuk használni ezen szolgáltatásokat. Ha 5 eszköz nem lenne elég, akkor előfizethetünk a Prémium csomagra havi $2.99-ért.

Amennyiben nem csak WiFi-s eszközeink vannak, $69-os áron megvásárolhatjuk a Homey Bridge-et, ami összesen 6 vezeték nélküli megoldást támogat. Így használhatunk Zigbee, Z-Wave Plus, BLE, Infra és 433 MHz eszközöket a WiFi mellett. A Bridge-et azoknak találták ki, akik költséghatékony megoldásokat keresnek, vagy most lépnek be az okos otthonok világába. A Bridge az egész világon elérhető felhős szolgáltatással érkezik, így nincs limitálva az automatizálások száma.

Azoknak, akiknek fontos a felhő mentes megoldás, továbbra is a professzionális felhasználásra szánt Homey Pro-t ajánlják.

Itt tudtok jelentkezni a Beta programra, illetve megvásárolni az új Bridge-et »

A teljes bejelentés itt nézhető meg:

Kövess minket!
, , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →