Hírek

Elindult a Home Assistant Alkotói hálózat

A Home Assistant készítői a napokban jelentették be új közösségi platformjukat, ahol a népszerű bloggerekkel, podcasterekkel és youtubberekkel szeretnének szorosabbra fűzni a kapcsolatot.

A kezdeményezés célja, hogy meginduljon a beszélgetés az alkotók és a fejlesztők között, így mindenki a legjobb információhoz juthat. Ezen kívűl a platform jutalmazná is az alkotókat aktivitásuk és közösségi szerepvállalásuk szerint. A platform első tagjai között megtalálhatjuk többek között az EverythingSmartHome csatornát és az első SmartHomeExpo-n is előadó DrZzs-t is.

Bemutatkozik a Home Assistant Creator Network!

Hello mindenki! Ma meghirdetjük új programunkat Home Assistant Alkotói Hálózat néven! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elkezdhetünk személyesebb beszélgetést folytatni az alkotókkal, hogy mindenki a lehető legjobb információhoz jusson. Keressük, hogy hogyan tudnánk invesztálni a közösségünkbe és támogassuk a felhasználóink ​​tájékoztatására tett erőfeszítéseket. Az Home Assistant ezért ez úton jutalmazná azokat az alkotókat, akik segítik a felhasználókat.

Mi az Alkotói Hálózat?

Az alkotói hálózat olyan alkotók csoportja lesz, akik aktívak és elkötelezettek közösségünkkel, konzisztens tartalommal, amely a Home Assistant tudásbázisát építi fel. Ezek az alkotók tartalmat hoznak létre a YouTube, Twitter, Instagram, TikTok stb. csatornákra azzal a céllal, hogy segítsék az embereket a Home Assistant használatában. Ez történhet oktatóanyagokon, független teszteken, szuper egyedi dolgok létrehozásán és még sok máson keresztül.

Alig várjuk, hogy ez a hálózat olyan alkotók csoportjává váljon, amelyek együttműködnek egymással és a Home Assistant fejlesztőkkel. Ennek egyik legnagyobb módja az, hogy havonta egyeztetünk az alkotói hálózatta, hogy megvitassuk a kiadott verziókat és a közelgő változásokat.

További információért és a jelentkezés módjáért keresse fel a Home Assistant Creators Network oldalát .

Az Alkotói hálózat ide kattintva érhető el »

Kövess minket!
Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.

Legfrissebb cikkek

Mitől okos az okosotthon?

Az okosotthon divatos hívószó, bár itthon még kevésbé népszerű, mint tőlünk nyugatabbra vagy keletebbre. De…

3 hónap ezelőtt

Az otthonokosítás buktatói

Az okosotthon kialakításának egyik alaplépése, hogy felkészítjük a lakást az okoseszközök fogadására. Sokszor nem is…

3 hónap ezelőtt

Mit okosíthatunk?

Ha listát kellene írnunk arról, hogy milyen eszközöket tudunk otthon automatizálni, valószínűleg a világítás, a…

3 hónap ezelőtt

Utazó okosotthon

Okosotthonunk számos olyan kényelmi és biztonsági funkciót kínál, amit jó lenne “magunkkal vinni” üdüléskor, üzleti…

3 hónap ezelőtt

Gondoskodó otthon – Időskori gondoskodás

Szüleink, nagyszüleink biztonságát szeretnénk szavatolni, ám mégsem szeretnénk megfigyelés alatt tartani őket. A gondoskodó otthonban…

3 hónap ezelőtt