Elindult a Home Assistant Alkotói hálózat

A Home Assistant készítői a napokban jelentették be új közösségi platformjukat, ahol a népszerű bloggerekkel, podcasterekkel és youtubberekkel szeretnének szorosabbra fűzni a kapcsolatot.

A kezdeményezés célja, hogy meginduljon a beszélgetés az alkotók és a fejlesztők között, így mindenki a legjobb információhoz juthat. Ezen kívűl a platform jutalmazná is az alkotókat aktivitásuk és közösségi szerepvállalásuk szerint. A platform első tagjai között megtalálhatjuk többek között az EverythingSmartHome csatornát és az első SmartHomeExpo-n is előadó DrZzs-t is.

Bemutatkozik a Home Assistant Creator Network!

Hello mindenki! Ma meghirdetjük új programunkat Home Assistant Alkotói Hálózat néven! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elkezdhetünk személyesebb beszélgetést folytatni az alkotókkal, hogy mindenki a lehető legjobb információhoz jusson. Keressük, hogy hogyan tudnánk invesztálni a közösségünkbe és támogassuk a felhasználóink ​​tájékoztatására tett erőfeszítéseket. Az Home Assistant ezért ez úton jutalmazná azokat az alkotókat, akik segítik a felhasználókat.

Mi az Alkotói Hálózat?

Az alkotói hálózat olyan alkotók csoportja lesz, akik aktívak és elkötelezettek közösségünkkel, konzisztens tartalommal, amely a Home Assistant tudásbázisát építi fel. Ezek az alkotók tartalmat hoznak létre a YouTube, Twitter, Instagram, TikTok stb. csatornákra azzal a céllal, hogy segítsék az embereket a Home Assistant használatában. Ez történhet oktatóanyagokon, független teszteken, szuper egyedi dolgok létrehozásán és még sok máson keresztül.

Alig várjuk, hogy ez a hálózat olyan alkotók csoportjává váljon, amelyek együttműködnek egymással és a Home Assistant fejlesztőkkel. Ennek egyik legnagyobb módja az, hogy havonta egyeztetünk az alkotói hálózatta, hogy megvitassuk a kiadott verziókat és a közelgő változásokat.

További információért és a jelentkezés módjáért keresse fel a Home Assistant Creators Network oldalát .

Az Alkotói hálózat ide kattintva érhető el »

Kövess minket!
, , , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →