Kategóriák: HírekKiemelt

Black Friday és a Karácsonyi őrület

Bár itthon nehezebb kifogni az igazán jó akciókat, mivel az áruházak csak korlátozott termékeket adnak valóban fekete pénteki áron, mégis érdemes körülnézni a hazai és környéki webshopok háza táján. Aki szemfüles, kifoghat pár okos eszközt, amivel bővítheti otthoni arzenálját.

Bár nem Black Friday, de aki épp vízforralót vagy kézi atkaporszívót venne, jól járhat, mivel a xiomi.hu és a Lurdy Mi Store heti akciójában most pont ezen termékek kaphatóak olcsóbban. Black Friday fronton ma az Edigital, MediaMarkt, Aqua, Ipon, BestByte és az Alza támad a nagyobbak közül, de „Árak forradalma” kampányával az Emag sem marad ki az őrületből. De akciózik többek között még az Euronics, a Conrad és az iStyle is, illetve nem maradhat ki a felsorolásból az Okosabbotthon.hu sem, ahol Broadlink és Sonoff termékekre kapunk kedvezményes árat.

Ha mégsem találunk számunkra érdekes termékeket a hazai kínálatban, akkor se csüggedjünk, hiszen számos külföldi lehetőség közül választhatunk még:

Kütyü építőknek szól a Pimoroni kincskereső akciója, de Google és Nest terméket is beszerezhetünk olcsóbban, ha rendelkezünk angliai címmel. Szintén Black Friday akcióban kedvezően juthatunk egy két Alexa termékhez is az Amazon angol vagy német oldalán. A Shelly rajongók is örülhetnek, ahol szintén sok minden kapható Fekete Pénteki akcióban, ahogy Tado-nál vagy éppen a Netatmo-nál is.

De ne feledkezzünk meg a kínai barátainkról se, hiszen minden nagyobb webáruház és piactér különleges akciókkal és játékokkal készült a mai napra:

A Banggood rengeteg játékkal készült a nagy napra az akciós árak mellett, így akár ingyen is hozzájuthatunk pár jó cucchoz.

A Gearbest oldalán külön szekciót kaptak az okosotthon termékek, de vásárolhatunk Lucky Bag-et (zsákbamacskát), Karácsonyi ajándékot vagy a sok leakciózott saját márkás vagy épp Xiaomi termék közül.

Az Aliexpress is csinált gyűjtést akciós termékekből amikre még kuponokat is lehet vadászni. Náluk is sok „smart” eszköz kapható most olcsóbban.

De persze a TomTop, eBay, GeekBuying, GeekMaxi és a többi áruháznál sem marad el az akciózás.

 

Ti honnan vadásztatok jó áron okos termékeket?

Kövess minket!
Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.

Legfrissebb cikkek

Mitől okos az okosotthon?

Az okosotthon divatos hívószó, bár itthon még kevésbé népszerű, mint tőlünk nyugatabbra vagy keletebbre. De…

4 hónap ezelőtt

Az otthonokosítás buktatói

Az okosotthon kialakításának egyik alaplépése, hogy felkészítjük a lakást az okoseszközök fogadására. Sokszor nem is…

4 hónap ezelőtt

Mit okosíthatunk?

Ha listát kellene írnunk arról, hogy milyen eszközöket tudunk otthon automatizálni, valószínűleg a világítás, a…

4 hónap ezelőtt

Utazó okosotthon

Okosotthonunk számos olyan kényelmi és biztonsági funkciót kínál, amit jó lenne “magunkkal vinni” üdüléskor, üzleti…

4 hónap ezelőtt

Gondoskodó otthon – Időskori gondoskodás

Szüleink, nagyszüleink biztonságát szeretnénk szavatolni, ám mégsem szeretnénk megfigyelés alatt tartani őket. A gondoskodó otthonban…

4 hónap ezelőtt