Black Friday és a Karácsonyi őrület

Bár itthon nehezebb kifogni az igazán jó akciókat, mivel az áruházak csak korlátozott termékeket adnak valóban fekete pénteki áron, mégis érdemes körülnézni a hazai és környéki webshopok háza táján. Aki szemfüles, kifoghat pár okos eszközt, amivel bővítheti otthoni arzenálját.

Bár nem Black Friday, de aki épp vízforralót vagy kézi atkaporszívót venne, jól járhat, mivel a xiomi.hu és a Lurdy Mi Store heti akciójában most pont ezen termékek kaphatóak olcsóbban. Black Friday fronton ma az Edigital, MediaMarkt, Aqua, Ipon, BestByte és az Alza támad a nagyobbak közül, de “Árak forradalma” kampányával az Emag sem marad ki az őrületből. De akciózik többek között még az Euronics, a Conrad és az iStyle is, illetve nem maradhat ki a felsorolásból az Okosabbotthon.hu sem, ahol Broadlink és Sonoff termékekre kapunk kedvezményes árat.

Ha mégsem találunk számunkra érdekes termékeket a hazai kínálatban, akkor se csüggedjünk, hiszen számos külföldi lehetőség közül választhatunk még:

Kütyü építőknek szól a Pimoroni kincskereső akciója, de Google és Nest terméket is beszerezhetünk olcsóbban, ha rendelkezünk angliai címmel. Szintén Black Friday akcióban kedvezően juthatunk egy két Alexa termékhez is az Amazon angol vagy német oldalán. A Shelly rajongók is örülhetnek, ahol szintén sok minden kapható Fekete Pénteki akcióban, ahogy a Tado-nál vagy éppen a Netatmo-nál is.

De ne feledkezzünk meg a kínai barátainkról se, hiszen minden nagyobb webáruház és piactér különleges akciókkal és játékokkal készült a mai napra:

A Banggood rengeteg játékkal készült a nagy napra az akciós árak mellett, így akár ingyen is hozzájuthatunk pár jó cucchoz.

A Gearbest oldalán külön szekciót kaptak az okosotthon termékek, de vásárolhatunk Lucky Bag-et (zsákbamacskát), Karácsonyi ajándékot vagy a sok leakciózott saját márkás vagy épp Xiaomi termék közül.

Az Aliexpress is csinált gyűjtést akciós termékekből amikre még kuponokat is lehet vadászni. Náluk is sok “smart” eszköz kapható most olcsóbban.

De persze a TomTop, eBay, GeekBuying, GeekMaxi és a többi áruháznál sem marad el az akciózás.

 

Ti honnan vadásztatok jó áron okos termékeket?

Kövess minket!
, , , , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →