Hírek

Bamutatkozik a Xiaomi Mi Smart Kettle Pro

Vérfrissítést kapott az általam is kedvelt Xiaomi Mi Smart Kettle vízforraló, így már Pro.

Már készült teszt a Xiaomi okos vízforralójáról, melyet azóta is nagy megelégedéssel használunk. A minőségi anyagból készült prémium érzetű termék nálunk napi használatban van. Ezzel készül például a reggeli zabkása, de használtuk tea és a gyerek tápszerének elkészítéséhez is.

Most azonban megérkezett az új változat, mely követi az előd minden hasznos vonását. Ez jól tükröződik a változatlan design-ban és az anyaghasználatban. Kívülről egy eltérés azonban szembetűnő: a gombok átkerültek a fogantyúra és kiegészültek egy kijelzővel. Ezen tudjuk leolvasni az aktuális hőmérsékletet, ami – valljuk be – hasznos funkció. Minden mást megörökölt az elődtől, így a mobil vezérlést is. Ebben tudjuk beállítani a melegen tartó funkció hőfokát, illetve követni a forralás állapotát. Saját tapasztalat, hogy az egyszeri beállítás után már nem nagyon vesszük elő az appot, kivétel ha villogni akarunk vele az ismerősök előtt 😉 Amúgy gyerek mellé nagyon is hasznos funkció a melegen tartás, ami valóban jól működik köszönhetően a szigetelt külső borításnak is.

A régebbi változat használat közben

Nálunk nagyon kemény a víz, mégis a tisztítása viszonylag egyszerű, mivel egybe van öntve a belső rész, így rendszeres vízkőmentesítés esetén nincs vele sok feladat. Korábban többféle vízforraló volt a kezeim között, de legjobban az ilyen a változatok bírták. Ezek nagyjából a tízezer forint körüli termékek, ebben a mezőnyben indul a Xiaomi megoldása is, amihez hozzá jön az extra melegen tartó funkció. Így már elég jó vétel.

A terméket itt lehet megvásárolni »

Kövess minket!
Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.

Legfrissebb cikkek

Mitől okos az okosotthon?

Az okosotthon divatos hívószó, bár itthon még kevésbé népszerű, mint tőlünk nyugatabbra vagy keletebbre. De…

3 hónap ezelőtt

Az otthonokosítás buktatói

Az okosotthon kialakításának egyik alaplépése, hogy felkészítjük a lakást az okoseszközök fogadására. Sokszor nem is…

3 hónap ezelőtt

Mit okosíthatunk?

Ha listát kellene írnunk arról, hogy milyen eszközöket tudunk otthon automatizálni, valószínűleg a világítás, a…

3 hónap ezelőtt

Utazó okosotthon

Okosotthonunk számos olyan kényelmi és biztonsági funkciót kínál, amit jó lenne “magunkkal vinni” üdüléskor, üzleti…

3 hónap ezelőtt

Gondoskodó otthon – Időskori gondoskodás

Szüleink, nagyszüleink biztonságát szeretnénk szavatolni, ám mégsem szeretnénk megfigyelés alatt tartani őket. A gondoskodó otthonban…

3 hónap ezelőtt