Hírek

Okosmegoldásokra épített biztonsági rendszer a Wyze-tól

A Wyze idén nagyon tevékeny, ugyanis nem telik el úgy egy hét, hogy ne jelentenének be valami izgalmasat. Most éppen egy előfizetéses formában működő távfelügyeleti megoldást mutattak be amerikai háztartások részére.

Bár nálunk nem elérhető, érdemes figyelni, mert könnyen lehet trend teremtő az amit csinálnak. De miről is van szó, miért is érdekes? Alapvetően itt is a Wyze féle árazás a fő ok, ugyanis havi 5 dollárért cserébe (éves előfizetés esetén) ingyen megkapjuk – ha elérhető lenne – az alap biztonsági szettet központtal, két nyitásérzékelővel, mozgásérzékelővel és PIN paddal. Hja és ne felejtsük el a 24/7-ben ehhez nyújtott távfelügyeleti szolgáltatást se. Természetesen az egész mobil alkalmazással kezelhető, így erre kapjuk az értesítéseket is. Ez egy igazán impresszív ajánlat.

Ha a kezdő szett nem lenne elegendő, akkor természetesen van mód a bővítésre: mozgásérzékelő 8 dollárért, nyitásérzékelő 3-as kiszerelésben 20 dollárért vásárolható pluszban. Ha rendelkeznénk esetleg már Wyze Cam-mal, akkor jó hír, hogy ez is a rendszerbe integrálható. De természetesen vehetünk is 20 dolláros áron. De nem csak a Wyze Cam lesz beköthető a rendszerbe, ugyanis jövőre ígérik a Wyze Lock és Wyze Thermostat integrációját is.

Ráadásul jövőre újabb elemek is jönnek, mint például a hő és páratartalom szenzor, vagy éppen a vízbetörés érzékelő.

Ti örülnétek itthon is egy hasonló szolgáltatásnak?

Kövess minket!
Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.

Legfrissebb cikkek

Mitől okos az okosotthon?

Az okosotthon divatos hívószó, bár itthon még kevésbé népszerű, mint tőlünk nyugatabbra vagy keletebbre. De…

3 hónap ezelőtt

Az otthonokosítás buktatói

Az okosotthon kialakításának egyik alaplépése, hogy felkészítjük a lakást az okoseszközök fogadására. Sokszor nem is…

3 hónap ezelőtt

Mit okosíthatunk?

Ha listát kellene írnunk arról, hogy milyen eszközöket tudunk otthon automatizálni, valószínűleg a világítás, a…

3 hónap ezelőtt

Utazó okosotthon

Okosotthonunk számos olyan kényelmi és biztonsági funkciót kínál, amit jó lenne “magunkkal vinni” üdüléskor, üzleti…

3 hónap ezelőtt

Gondoskodó otthon – Időskori gondoskodás

Szüleink, nagyszüleink biztonságát szeretnénk szavatolni, ám mégsem szeretnénk megfigyelés alatt tartani őket. A gondoskodó otthonban…

3 hónap ezelőtt