Bluetooth-os dimmer az intelligens világításvezérléshez a Theben-től (PR)

Cégünk, az Elektro-Kamleithner Kft. 2000-ben alakult és rövid időn belül meghatározó piaci szereplőjévé vált az épületautomatizálás terén. Kiváló minőségű villamos szerelvények gyártói képviseletével és KNX épületautomatizálási rendszerek kiépítésével foglalkozunk. Épület automatikai rendszereink, okosotthonaink a családi házaktól a több tízezer négyzetméteres komplex épületekig (társasházak, lakóparkok, irodaházak, oktatási-, közintézmények, hotelek, ipari csarnokok, bevásárlóközpontok, repterek, stb.), minden épülettípushoz megfelelő megoldást jelentenek.
A 100 éves múltra visszatekintő gyártóink (Berker, Theben) nemcsak a tartósságot és a minőséget helyezik előtérbe a tervezés és a németországi gyártás során, de nagy hangsúlyt fektetnek termékeik anyaghasználatára és formavilágára is.

Theben DIMAX 544 plus P Dimmer

Ennek az univerzális dimmernek a segítségével különféle lámpákat kapcsolhatunk és szabályozhatuk, például hagyományos izzólámpákat, előtétes halogén fényforrásokat) vagy 230 V-os dimmelhető LED lámpákat, valamint ventilátorokat fordulatszámát is vezérelhetjük vele.

Az eszköz 250 V-os terhelést tud vezérelni, ami igaz LED-es fényforrások esetén is, ezzel kimagasló a piacon, és emellett alacsony készenléti fogyasztása van.

A DIMAX 544 plus P univerzális dimmer alkalmazható R, L és C típusú fogyasztókhoz és automatikus terhelés felismeréssel rendelkezik.

Egy egyszerű nyomógombbal működtethető, és van benne Bluetooth Low Energy, melynek segítségével tabletről is vezérelhető egy Android vagy iOS applikáció segítségével.

Ideális minden dimmelhető LED és halogén fényforráshoz. A dimmer rendelkezik állítható lépcsőházi automata funkcióval, ami az alkalmazáson keresztül aktiválható. Túlterhelés esetére túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik, illetve rendelkezik rövidzár védelemmel

Az alkalmazáson belül beállítható külön elalvás és ébresztés funkció. Az alkalmazás jelszóval védhető, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá.

A lágyindítás funkciónak köszönhetően az eszköz nem tud hirtelen nagy áramot felvenni, amikor áram alá kerül a készülék, így védve az elektromos hálózatunkat.

Kompakt méretének köszönhetően a hagyományos kapcsoló mögötti dobozba is egyszerűen beszerelhető, így nem igényel átalakítást.

Technikai adatok:

Működtető feszültség  230 V AC  
Hálózati frekvencia  50-60 Hz 
Készenléti fogyasztás    ~0.15 W 
Szerelés típusa  beépített 
Terhelhetőség: Izzó / halogén lámpa  250W 
Elektronikus transzformátor (C)  250W 
Terhelhetőség: LED lámpa   250 W 
Működési hőmérséklet tartomány  -25°C … 45°C 

 

Kövess minket!
, , , , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →