Virtuális okosotthon túra KNX módra

Kíváncsi voltál, milyen is egy igazi okosotthon? Érdekel, hogy KNX rendszerrel milyen automatizálásokat lehet megoldani? A KNX Egyesület megoldotta, hogy járvány idején is körbe tudj nézni egy ilyen demo lakásban.

Aki kicsit is érdeklődik az okosotthon iránt – és van annyira kütyümániás, mint én –, az biztos előszeretettel próbálgatja ki a okoseszközöket vásárlás előtt. Sajnos a jelenlegi vírushelyzet miatt nem sok esély van elmenni egy izgalmas konferenciára vagy bemutatóra, így a hozzám hasonló emberek hoppon maradtak… Gondoltam legalábbis én, nem úgy mint a KNX Egyesület fejlesztői:

Itt a virtuális okosotthon túra, ráadásul ingyenesen letölthető mobil változatban. Mindenképpen érdekes azoknak, akik eddig nem tudták elképzelni milyen lehet egy KNX rendszerrel felvértezett lakó ingatlan.

Az alkalmazás itt tölthető le Androidra és itt iOS eszközökre. Használatához mindössze egy VR szemüvegre és egy megfelelő felbontású mobilra van szükség.

Kövess minket!
, , , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →