ÚJDONSÁG: Itt az új lila Loxone Audioserver

Bár korábban is volt a Loxone kínálatában zeneközpont, az új Audio szerver nagy változásokat hoz magával, mellyel jobban illeszkedik a Loxone Tree által kitaposott ösvényre.

Az újdonság immár lila színben és a jól ismert Loxone formavilágban örvendezteti meg a beszerelést végző szerelőket, akik biztos megkönnyebbülnek a sokkal könnyebb installálásnak köszönhetően, hiszen ez az eszköz is a megszokott kalapsínre illeszthető.

A Loxone az Audio szervert folyamatos üzemre tervezte, legyen szó akár kisebb családi házról, vagy olyan ipari jellegű épületről, mint egy étterem. Ezt támogatja a 4 beépített hangszóró kimenet, mely kiegészítőkkel akár korlátlanul tovább bővíthető és megfelelő hangszórókkal párosítva kiváló hangzás érhető el.

Csatlakozási portok és támogatott formátumok terén sincs okunk panaszra, hiszen utóbbiaknál lehetőség van adathordozóról (USB vagy SD kártya) vagy hálózatról is hanganyag lejátszására. Ezek esetén a legtöbb formátummal épp úgy elboldogul, mint ahogyan az ismert szolgáltatásokkal, legyen szó TuneIn rádióról, vagy a népszerű Spotify zenei szolgáltatóról.

Támogatja a Multi Room Audio megoldásokat, melyet nagyon egyszerűen vezérelhetünk akár számítógépről, akár mobil eszközről. Ráadásul lehetőségünk van több zónát is létrehozni, melyekben akár eltérő muzsika is hallgatható.

A zenelejátszáson túl módunk van különböző funkciókat rendelni az Audio szerverhez, mint például a riasztó sziréna hangjának lejátszása, de éppúgy használhatjuk okos csengő funkcióhoz, mint lágy kellemes okos ébresztőhöz.

Az Audio szerver telepítése a kalapsínes megoldás miatt sokkal egyszerűbbé vált, amihez hozzájön az ismert Loxone Config alapú beállíthatóság, így egy helyről válik menedzselhetővé az automatizálás és az audio rendszer. Az Audio szerver és a Sztereó bővítő modul mától elérhető a Loxone kínálatában. Nálunk a Verdom fogja forgalmazni.

 

Kövess minket!
, , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →

1 thought on “ÚJDONSÁG: Itt az új lila Loxone Audioserver

Comments are closed.