Shelly Okosotthon verseny 2021

A Shelly eszközök gyártója az Allterco Robotics okosotthon automatizálási versenyt hirdet. A feladat egyszerű: mutass be egy általad készített okosotthon automatizálási projektet, amelyben bemutatod, hogyan teszed könnyebbé és még izgalmasabbá az életedet különböző Shelly eszközökkel.

A Shelly alkalmazottakból álló zsűri kiválogatja az általuk legígéretesebbnek tartott megoldásokat, majd közönségszavazásra bocsájtja azokat.
Az első három legtöbb szavazatot kapó projekt illetve a Shelly zsűrije által leginnovatívabbnak tartott projekt kap díjat.

A nyeremények:

Leginnovatívabb ötlet a Shelly zsűri szerint: 100€-s kupon

Harmadik helyezett: 150€-s kupon

Második helyezett: 100 €-s kupon

Első helyezett: 250 €-s kupon

Minden nevezett projekt tulajdonosa 20€-s kupont kap.

A kuponokat a Shelly online boltjában vásárolhatják le a nyertesek.

A játék lépései:

1, Előrántasz egy zseniális automatizálási ötletet

2, Dokumentálod az blog, videó vagy fényképes formában. (Magyarul is lehet, de érdemes angol nyelven feliratozni legalább, hogy a szavazók ne csak itthonról kerülhessenek ki).

3, nevezed a projektet itt legkésőbb 2021. november 3-ig.: https://shelly.cloud/contest/#submit

Sok sikert és a projektet osszátok meg a Facebook csoportunkban is, hátha több szavazatot kaptok rá!

Kövess minket!

About okosotthon.guru

„A hálószoba lámpa kapcsolójához miért nincs távirányító?” Ez volt az a kérdés, ami elindított 2013-ban az okosotthonok világa felé, ekkor fogalmazódott meg bennem az elhatározás, hogy az otthonomat még kényelmesebbé, biztonságosabbá és nem utolsósorban energiatakarékosabbá teszem. Évekig nézelődtem a piacon fellelhető megoldások között, de még alaposabb utánajárás után sem tudtam eligazodni a rengeteg lehetőség és megoldás között, nem volt a piacon olyan megoldás vagy személy, aki átlátta volna a gyorsan változó okosotthon piacot és személyre szabottan tudott volna segíteni az otthonom kialakításában. Az elmúlt évek a lehetőségek feltérképezésével, kipróbálásával, valamint az önképzéssel teltek. Megismertem a „csináld magad” megoldásokat, a kész eszközöket majd a komplett épületautomatizálási rendszereket is. Kipróbáltam, szétszedtem, hogy megértsem, hogyan is működik, elkövettem az összes lehetséges hibát, amit ezen téren el lehet követni. Mindig arra törekedtem, hogy átfogóan megértsem és megismerjem a különböző megoldásokat és azok előnyeinek és hátrányainak ismeretében tudjak egyik vagy másik megoldás mellett dönteni. Az idő során azt vettem észre, hogy mások is hasonló helyzetbe kerültek, mint annak idején én. Szembesültek az őket elárasztó lehetőségekkel és nem tudnak választani az okosotthon megoldások között, mert úgy érzik, nincsenek a megfelelő információ birtokában. Feladatomnak éreztem, hogy segítsek nekik, így megalapítottam a Smartopert Kft-t és életre keltettem az Okosotthon Guru márkát, ahol márkafüggetlenül segítek eligazodni azoknak, akik okosotthont szeretnének, hogy valóban rájuk szabott okosotthonuk legyen. Telepítők és villanyszerelők is megkerestek, hogy melyik megoldást javaslom nekik, mert ők sem igazodtak ki a lehetőségek között, így született meg a Smopet, mely naprakész tudást biztosít a szakembereknek a piacon lévő megoldásokhoz, mert így lehetnek kiemelkedőek a területükön és szolgálhatják az ügyfeleik érdekeit.
View all posts by okosotthon.guru →