Ráncfelvarrások a Sonoff termékcsaládon

Így év vége felé szemezgettünk a nagyobb kínai gyártók kínálatában, mikor felfigyeltünk pár apróbb, ám hasznos újdonságra.

Az Itead kínálatában jelentek meg egyes termékek mellett az „R2” változatuk. Néhol ez csak kissebb megjelenésbeli különbséget, néhol azonban konkrét funkciókat érint. Ez utóbbiak közé tartozik a Sonoff POW, mely az új változatában már az aktuális áramfelvételt és feszültséget is képes mérni, a mobil appon megjeleníteni. E mellett kapott egy nagyon hasznos funkciót: most már ellátták túlterhelés elleni védelemmel, azaz beállíthatunk egy maximum határt, ami felett kikapcsol.

Új kiegészítő is érkezett a Sonoff TH mellé, ami egy precízebb hőmérséklet és páratartalom szenzor, mely – a gyártó szerint – iparilag kalibrált Silicon Labs Si7021 szenzort tartalmaz, mely a mellett hogy pontosabb mérést biztosít a korábbiaknál, még stabilabb és kisebb fogyasztású is.

Frissült még a 4 csatornás család is a Sonoff 4CH és a Sonoff 4CH Pro, ez utóbbinál változott például a delay mértéke is.

Nekem újdonságként hatott még a Sonoff iFan02 Driver, mely egy wifis és távirányítós mennyezeti ventilátor és világítás vezérlő. Kifejezetten szép távvezérlővel érkezik, akinél szükséges, jó választás lehet.

Kövess minket!
, , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →