Nem kellett sokat várni, bővült a Sonoff Elite széria

Még csak pár hete mutatták be az új Elite széria első változatát, a TH Elitet – mely különböző szenzorokkal és nagy kijelzővel rendelkezik –, már is itt a teljesítmény mérésére alkalmas változat.

A POW Elite névre hallgató kütyü külsőre megegyezik a TH Elite változattal, mindössze a felső szenzor és száraz kontakt csatlakozók maradtak le. Ahogy a TH Elite esetében, itt is kétféle változat közül választhatunk: 16A és 20A terhelhetőségben érhető el. Az újdonság nem csak külsőségekben, hanem szolgáltatásokban is az elődöt követi; a teljesítmény mérés mellett 6 hónapnyi naplózást, frissített ESP32 chipet, gyors párosítást, stabilabb és gyorsabb működést, IFTTT-t, Alexa Energy Dashboard kompatibilitást, Home Assistant támogatást, LAN vezérlést, Web Control-t is ígér. Utóbbi sajnos csak az eWeLink Advanced előfizetés esetén érhető el.

A POW Elite már előrendelhető és napokon belül megkezdik a kiszállítását. Megjelenése ugyanakkor előre vetíti, hogy hamarosan több hasonló termék is érkezhet a Sonoff háza tájáról. Ti milyen funkcióknak örülnétek még? Én bevallom az Ethernet portos DIN kalapsínes változatokra vevő lennék.

Kövess minket!
, , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →