Nagyobb hangsúlyt fektet az IKEA az okosotthon részlegre

Napokban érkezett a hír az IKEA háza tájékáról, hogy a meglévő TRÅDFRI termékcsalád sikerén felbuzdulva ezentúl nagyobb hangsúlyt kap az okosotthon részleg a svéd bútoróriás részéről.

Bár konkrétumokat még nem közöltek, terveik szerint több céggel együttműködve bővítenék a portfoliót, így ezentúl nem csak okosvilágítás lenne elérhető a kínálatukban. Ezért nagyobb erőforrásokat fektetnek a projektbe, mint eddig. Az hogy saját terméket fejlesztenek, vagy viszonteladói státuszban gondolkodnak; még nem tudni. Viszont ha követik a jó ár/érték arányt – ami jellemző volt a TRÅDFRI termékvonalra –, akkor elég erős piaci versenyt indikálhanak ezzel a háttérrel.

Ehhez kapcsolódik, hogy megjelent a kínálatukban egy új típusú „okos” termék, ami egy – akár mobil appal is irányítható – elektromos roló. Bár árat már látni, sok mindent nem tudunk elmondani a hiányos adatlap miatt.

Kövess minket!
, , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →