Megérkeztek a Gledopto termékek Magyarországra

Felvette kínálatába a Gledopto termékeit az OkosotthonBolt, így egy elég sokoldalú világítási megoldás lett elérhető a hazai vásárlók számára.

Mi nagyon lelkesek lettünk a hír hallatára, mert korábban már találkoztunk a márkával, mely meggyőző tudású és minőségi termékpalettával rendelkezik. Ismertebben többek között okos izzóikról és LED vezérlőikről.

Aki nem hallotta volna még a Gledopto nevét, annak elöljáróban annyi, hogy egy platformtól független világítási megoldásokat szállító kínai gyártóról van szó. Termékeik többsége Zigbee 3.0 szabványon kommunikál és képes együttműködni az ismertebb rendszerekkel, ilyen például a Philips HUE, a Tuya, a SmartThings, az eWelink, az Amazon Alexa, a Google vagy éppen az Apple HomeKit.

Jelenleg a kínálatba több LED szalag vezérlő került fel, melyek alkalmasak akár RGBCCT, RGBW, RGB vagy több egyszínű szalag vezérlésére is 5V-től 54V-ig. Ráadásul ezekhez 2,4 GHz vezeték nélküli távvezérlő is csatlakoztatható, így központ nélkül is használhatóak.

 

A Gledopto termékei ide kattintva érhetőek el »

 

Kövess minket!
, , , , , , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →