MacOS alkalmazást kap a TapHome

Az imént lett elérhető a TapHome épületautomatizálási rendszer MacOS alkalmazásának Béta változata.

A TapHome itthon sem ismeretlen rendszer, hiszen a Puskás Ferenc stadionban is ilyen rendszerrel van kiépítve, de említhetnénk még autókereskedést vagy belvárosi étterem teljes automatizálását is. A TapHome egy kedvező árú BUS-os rendszer, mely sokféle átjáróval rendelkezik, így használhatjuk akár csillagpontos, akár teljesen BUS-os, vagy akár vezeték nélküli (Zigbee) rendszerben is.

A telepítéshez eddig is használt Windows natív kliens mellé, viszont most – az Apple termékeit használók örömére – megérkezni látszik a MacOS kliens. Ugyan még csak a béta változatot tesztelik, de ez mindenképpen jó hír, ugyanis a TapHome alkalmazása nem csak a beállításkor, de a hétköznapi felhasználás során is hasznos társ. Persze a mobilos oldalon eddig is elérhetőek voltak a két nagy platformon.

Reméljük a többi rendszer fejlesztői is hamarosan nyitnak az Apple irányába, hiszen sok esetben használt munkaeszközökről van szó.

A béta alkalmazás ide kattintva érhető el »

Kövess minket!
,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →