Lezárult a Sonoff NSPanel kampánya és már előrendelhető a gyártói, illetve az Okosotthon.bolt webshop-on

Közel 340 000 dollár értékben értékesítettek NSPanel-t a Kickstarter kampány alatt, ami szép szám a kitűzött 5 000 dolláros célhoz képest.

Persze az az 5 000 dollár nagyon alacsony cél és az egész valószínűleg inkább marketing volt. Ami végülis bejött, hiszen az NSPanel nagyon népszerű lett, nem is alaptalanul. Mi is írtunk róla tesztet, az azóta új funkciókkal is bővült termékről.

Most hogy a kampány sikeresen lezárult – bár az utólag még kitűzött 350 000-es célt nem sikerült teljesíteni, hogy az eszköz SmartThings és LIFX támogatást kapjon –, felkerült az Itead webes boltjába is a korábban beharangozott 75 dolláros áron. A szemfülesek itt észrevehetik, hogy a Google Assistant és Amazon Alexa támogatás mellett megjelent a Siri Shortcuts is, ami jó irányt sejtet Apple eszközöket használó felhasználók számára.

Az NSPanel használatáról a gyártó több videót is megosztott, melyet ide kattintva érhettek el.

Ezen felül jó hír, hogy a hivatalos hazai viszonteladó kínálatába is felkerült, így már most elő tudjátok rendelni 29.995 Ft-os áron. 

NSPanel előrendelés az OkosotthonBolt-nál »

Gyártói termék adatlap és előrendelés »

Kövess minket!
,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →