Komoly vérfrissítés érkezett a Sonoff TH szériában, itt a TH Elite kalapsínes kijelzős változat

A Sonoff komoly módosítást eszközölt a korábbi TH szérián, mely most már DIN kalapsínes kivitelben érkezik egy termetes kijelzővel az elején.

Az új modul a TH Elite nevet kapta, melyre a maximum 20A terhelhetőség, 6 hónapnyi mérési adatok tárolása, szárazkontakt, LAN control, Webes felület, frissített ESP32 modul és a többféle integráció miatt rá is szolgál.

A TH Elite több ponton is változott az elődökhöz képest, az egyik ilyen legszembetűnőbb; a kialakítás, mely gyárilag tartalmazza a kalapsínes rögzítőt. Ugyancsak szembetűnő változás a nagyméretű kijelző, melyen az aktuálisan mért adatokat láthatjuk. De itt még nem ért véget a különbség, hiszen a szenzor csatlakozót is megváltoztatták, mely immár RJ11 a korábbi jack helyett. Ugyancsak érdekes újdonság a szárazkontakt csatlakozó, mely NOC opcióban használható.

A párosítás ezúttal is könnyű az ESP modul Bluetooth képességének köszönhetően.

A gyártó az új terméket termosztátnak, kertvezérlésnek, monitorozásra, öntöztetésre és egyéb gépészeti feladatok ellátására ajánlja.

A TH Elite két kivitelben kapható: 16A és 20A változatban $16.99, illetve $19.99 áron.

Amint megérkezik a mi példányunk, tesztelni fogjuk.

 

Kövess minket!
, , , , , , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →