Hangos-kép-keret – itt az új Synfonisk hangszóró

Az IKEA és a Sonos közös eszközei új funkciót adtak az okoshangszóróiknak, elég ha a “hangszóró-lámpára” vagy a “hanszóró-polcra” gondolunk. Ezen a szokáson most sem változattak, amikor bejelentették az új “képkeret-hangszórót” a SYMFONISK hangszóró családban.

Ezzel a koncepcióval ugyan nem ők az elsők a piacon – a MonitorAudio SoundFrame megoldása pont hasonlót kínál -, azonban az ár-érték arányban verhetetlen megoldás garantált.
A hangszóró fekete és fehér színben érkezik, az előlapján cserélhető a műalkotás, a keret függőlegesen és vízszintesen is felakasztható.

„A helytakarékos képkeret-hangszóró akár magában is felakasztható a falra – hisz önmagában is egy műalkotás –, de variálható egyéb képekkel, műalkotásokkal, vagy akár egy polcon, netán a földön, a falnak támasztva is jól mutat. A cserélhető előlapoknak köszönhetően személyre szabottan olyan stílust választhatsz, ami legjobban illeszkedik az otthonodhoz” – mondja Stjepan Begic, az IKEA of Sweden termékfejlesztője. „Az egyre gyarapodó IKEA Home smart kollekciónk részeként a SYMFONISK hangszóró azon törekvésünk jegyében született, hogy minél több ember számára tehessük lehetővé a szebb hétköznapokat” – teszi hozzá.

„Minden egyes SYMFONISK hangszóró a Sonos hangélmény és az IKEA dizájn újszerűen izgalmas kombinációja, amelynek megalkotására egyedül egyik cég sem lett volna képes” – mondja Sara Morris, a Sonos vezető termékmenedzsere. „A Sonos akusztikus tervezőinek köszönhetően a képkeret kiváló hangzást biztosít, különösen kis méretéhez képest, a Sonos applikáció pedig garantálja az egyszerű és gondtalan beállítást és használatot. Ez a hosszútávú együttműködés további izgalmas ötletek megvalósításával teszi lehetővé, hogy szerte a világban nagyszerű hangzásélményhez juthasson bárki az otthonában – a jövőben még további különleges termékekkel fogunk jelentkezni.”

A SYMFONISK képkeret-hangszóró wifin működik, így akár egymagában, akár a SYMFONISK sorozat egyéb hangszóróival vagy bármelyik Sonos hangszóróval kombinálva is lehet használni. Ugyanúgy, mint a korábbi SYMFONSIK termékek, az új hangszóró is a Sonos hangrendszer része, így a felhasználó több mint 100 streamszolgáltatóhoz, illetve az összes Sonos hangszóróhoz csatlakozni tud.

A SYMFONISK wifi hangszórós képkeret 2021. július 15-től lesz kapható az IKEA áruházakban és online, az IKEA.com weboldalon, Európában, így Magyarországon is.
Az ára az USA-ban 199$ körül lesz, amihez 19$ körül kapható majd a “cserélhető előlap”, a hazai árakat még nem ismerjük.

Ha érdekel, hogyan született meg ez a készülék és belekukkatnanál a belsejébe is, akkor itt találhatsz némi műhelyinformációt.

Ha be tudunk szerezni belőle egyet, akkor hamarosan lesz teszt is.

Kövess minket!

About okosotthon.guru

„A hálószoba lámpa kapcsolójához miért nincs távirányító?” Ez volt az a kérdés, ami elindított 2013-ban az okosotthonok világa felé, ekkor fogalmazódott meg bennem az elhatározás, hogy az otthonomat még kényelmesebbé, biztonságosabbá és nem utolsósorban energiatakarékosabbá teszem. Évekig nézelődtem a piacon fellelhető megoldások között, de még alaposabb utánajárás után sem tudtam eligazodni a rengeteg lehetőség és megoldás között, nem volt a piacon olyan megoldás vagy személy, aki átlátta volna a gyorsan változó okosotthon piacot és személyre szabottan tudott volna segíteni az otthonom kialakításában. Az elmúlt évek a lehetőségek feltérképezésével, kipróbálásával, valamint az önképzéssel teltek. Megismertem a „csináld magad” megoldásokat, a kész eszközöket majd a komplett épületautomatizálási rendszereket is. Kipróbáltam, szétszedtem, hogy megértsem, hogyan is működik, elkövettem az összes lehetséges hibát, amit ezen téren el lehet követni. Mindig arra törekedtem, hogy átfogóan megértsem és megismerjem a különböző megoldásokat és azok előnyeinek és hátrányainak ismeretében tudjak egyik vagy másik megoldás mellett dönteni. Az idő során azt vettem észre, hogy mások is hasonló helyzetbe kerültek, mint annak idején én. Szembesültek az őket elárasztó lehetőségekkel és nem tudnak választani az okosotthon megoldások között, mert úgy érzik, nincsenek a megfelelő információ birtokában. Feladatomnak éreztem, hogy segítsek nekik, így megalapítottam a Smartopert Kft-t és életre keltettem az Okosotthon Guru márkát, ahol márkafüggetlenül segítek eligazodni azoknak, akik okosotthont szeretnének, hogy valóban rájuk szabott okosotthonuk legyen. Telepítők és villanyszerelők is megkerestek, hogy melyik megoldást javaslom nekik, mert ők sem igazodtak ki a lehetőségek között, így született meg a Smopet, mely naprakész tudást biztosít a szakembereknek a piacon lévő megoldásokhoz, mert így lehetnek kiemelkedőek a területükön és szolgálhatják az ügyfeleik érdekeit.
View all posts by okosotthon.guru →